Šahisti iz Drajinca pehar predali predsedniku opštine Svrljig

Broj pregleda

SAHISTI DRAINACPredsednik opštine Svrljig, u svom kabinetu je primio predstavnike mesne zajednice Drajinac koji su učestvovali na seoskim Olimpijskim igrama u Žagubici.

Šahisti iz ove mesne zajednice osvojili su prvo mesto i doneli pehar u naš grad. Pehar sa osvojenog prvog mesta na seoskim Olimpijskim igrama, zvanično je predat predsedniku opštine Miliji Miletiću.

Podsećamo da se na ovoj olimpijadi takmičilo blizu 40 opština iz cele Srbije, a da je šah klub Drajinac treći put za redom osvajač prvog mesta. Rukometaši mesne zajednice Grbavče osvojili su treće mesto, stonoteniseri četvrto a i košarkaši su zabeležili uspeh.

Predsednik šahovskog kluba “Drajinac” Nedeljković Ranko, ujedno i predsednik mesne zajednice, u svom izlaganju je napomenuo i to da ovaj klub datira od 2000.godine i da su najveći uspesi na ovakvim takmičenjima, a takođe da je “Drajinac” uzeo učešće kako na klubskim tako i na ligaškim takmičenjima.

Miletić je dao čvrsto obećanje predstavnicima sela da će lokalna samouprava u daljem periodu izmoći mogućnosti da se napravi i fudbalsko igralište u Drajincu.

Pročitajte i

Komentar

Your email address will not be published.