Počelo grejanje u „Poletarcu“ i u školama

Broj pregleda

MILIJA I ZAMENIK

Sezona grejanja počinje zvanično 15.oktobra ali je zbog niskih temperatura u jutarnjim satima, zagrevanje prostorija u obdaništu, osnovnoj i srednjoj školi već počelo.

Ove ustanove 14.10.2010.godine su obišli predsednik opštine Svrljig Milija Miletić i njegov zamenik Dobrivoje Stojanović da bi se na licu mesta uverili u kvalitet grejanja u prostorijama gde borave mališani predškolskog uzrasta i đaci.

Kada je reč o obdaništu ,,Poletarac,, u čitavoj zgradi zagrevanje je besprekorno a slična je situacija i u osnovnoj školi.

Greju se i prostorije u srednjoj školi ali alternativno, pomoću kvarcnih peći, zbog kvara na dovodu od toplane.

Predsednik Miletić je upozorio nadležne da se kvar mora otkloniti u najkraćem roku a u međuvremenu, ako više zahladi, da se dogrevanje obavlja i pećima na čvrsto gorivo.

Veruje se da će izvođač angažovan za otklanjanje kvara, na zahtev opštinskog rukovodstva  ubrzati  radove i da će kvar na instalacijama biti otklonjen pre većeg zahlađenja.

Pročitajte i

Grejanje za balon salu

Instalacija grejanja u balon sali u zimskom periodu povod je sastanka predsednika opštine Svrljig Milije Miletića sa direktorima Direkcije za izgradnju, Javnog komunalnog stambenog preduzeća

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *