Likovna kolonija Ars Timacum

Broj pregleda

likovna kolonija04 027Tradicionalna likovna kolonija Ars Timacum održava se od 19. do 26. juna u Svrljigu.Na ovogodišnjoj koloniji učestvuju likovni stvaraoci iz svih delova Srbije kao i specijalni gost kolonije, umetnicaiz Italije Irine Gattazzo (Gataco).Svečano otvaranje likovne kolonije je u subotu 19. juna u 19,00 časova u dvorištu Kulturnog centra.Ove godine učesnici kolonije slikaće u prostorijama i dvorištu Kulturnog centra i svi zainteresovani će moći da prisustvuju njihovom stvaranju i druže se sa umetnicima sve do petka 25. juna. Organizator likovne kolonije Ars Timacum je Kulturni centar Svrljig, a pokrovitelj Opština Svrljig.

Tradicionalna likovna kolonija Ars Timacum održava se od 19. do 26. juna u Svrljigu.

Na ovogodišnjoj koloniji učestvuju likovni stvaraoci iz svih delova Srbije kao i specijalni gost kolonije, umetnicaiz Italije Irine Gattazzo (Gataco).

Svečano otvaranje likovne kolonije je u subotu 19. juna u 19,00 časova u dvorištu Kulturnog centra.

Ove godine učesnici kolonije slikaće u prostorijama i dvorištu Kulturnog centra i svi zainteresovani će moći da prisustvuju njihovom stvaranju i druže se sa umetnicima sve do petka 25. juna.

Organizator likovne kolonije Ars Timacum je Kulturni centar Svrljig, a pokrovitelj Opština Svrljig.

Pročitajte i

Otvorena 16. Likovna kolonija ,,Ars Timacum“

Juče je u sali Biblioteke ,,Gordana Todorović“ zvanično otvorena 16. Likovna kolonija ,,Ars Timacum“.  Ovogodišnju Likovnu koloniju svečano je otvorio direktor Centra za turizam, kulturu

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *