18. rođendan radio Bubamare

Broj pregleda

2 BUBA Početak radio Bubamare Svrljig, prvog privatnog radija u jugoistočnoj Srbiji vezan je za 13.maj 1992. godine i frekvenciju 93,5 MHZ, kada su ovu medijsku kuću osnovali braća muzičari, Ivica i Joca Miladinović.

Bubamara Svrljig najpre je bila muzički radio, zatim je postepeno, uz prepodnevni i večernji program, ulazila u sve sfere radijskog izveštavanja i u sve domove slušalaca.

Danas, posle 18 godina postojanja i rada, radio Bubamara emituje celodnevni program od 24 sata na frekvenciji 96,5 MHz, kao i svoj program na interenetu, gde beleži rekordnu slušanost na sajtovima www.radiobubamara.net i www.radiobubamara.com .

Značajno mesto ima informativni program koji je stub informisanosti gradjana ove sredine.

Za poverenje su stizala mnogobojna priznanja, a samo neka od njih su Majska Plaketa opštine Svrljig i Plaketa regionalne privredne komore Niš.

Informacije kojima se veruje i slušaoci koji svoju vernost godinama iskazuju slušanošću, ne samo u Svrljigu i ovom delu Srbije, već i na svim kontinentima sveta, najveći su ponos radija Bubamare Svrljig koja danas slavi svoje punoletstvo.

Pročitajte i

5 Komentar

  • Srecan rodjendan puno pozdrava

  • Srdacan pozdrav i sve najbolje radio Bubamari

  • Srecan nam rodjendan 😀

  • Srecan rodjendan

  • SRECAN RODJENDAN

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *