Search
Close this search box.
Dragan Petrović
Broj pregleda

„Pojašnjenje izveštaja sa sastanka šahista”

Podeli sa prijateljima:

Radi objektivnog i istinitog obaveštavanja javnosti, Dragan Petrović, predsetavnik Šahovskog kluba Zeleni Vrh Svrljig, danas je izjavio da njegovi stavovi sa sastanka 17. maja, sa predstavnicima šahovskih organizacija, nisu autentično interpretirani.

Dragan-Petrovic

Činjenica je da sam na tom sastanku obavešten o predlogu da se organizuje turnir na inicijativu Dragiše Krstića uz organizaciju Šahovskog saveza Svrljiga i da su ponuđeni svi klubovi pa i ŠK Zeleni Vrh da uzme učešće u organizaciji turnira. Da je cilj turnira zbližavanje klubova i igrača kao i postizanje jedinstva koje je u predhodnom periodu bilo narušeno. Nemam ništa protiv jedinstva svih važnih faktora na šahovskoj sceni i lično ću se zalagati za svaku vrstu jedinstva, ali je činjenica da kao predstavnik ŠK Zeleni vrh nemam mandat da sam donosim odluke oko organizacije i učešća na turnirima. S tim u vezi sam izjavio da ću sve stavove preneti upravi ŠK Zeleni vrh koja jedina ima legitimitet da donosi konačne odluke i da će nakon odluke uprave kluba biti obavešteni organizatori turnira, izjavio je Dragan Petrović, predsednik UO ŠK Zeleni vrh.

Podsećamo da su sastanku koji je održan protekle nedelje prisustvovali  Batanjac Aleksandar – predsednik Opštinskog šahovskog saveza, Nedeljković Ranko – predsednik ŠK Drajinac, Krstić Dragiša – predsednik ŠK Veteran, Petrović Dragan – predsednik UO ŠK Zeleni Vrh i Petrović Milenko – predsednik Skupštine šahovskog saveza Nišavskog okruga.

3 Komentara

  1. Da se ja pitam nikada se ne bih udruzivao sa doslovno receno ispusenim mustiklama poput onih koji su sada po tim udruzenjima. Polovina takozvanih predstavnika sporta zivi i trosi pare koje dobija iz budzeta privatno a ovamo se slika za novine i tv.

  2. Mozda i ovaj stav treba neko malo blize, opsirnije, tacnije, preciznije, recitije, konkretnije da pojasni…. Ako treba nije tesko…

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano