Search
Close this search box.
23. po redu
Broj pregleda

Održana još jedna sednica veća

Podeli sa prijateljima:

Unutrašnja organizacija i sistematizacija radnih mesta u opštinskoj upravi kao i izemene i dopune programa korišćenja sredstava budžetskog Fonda za zaštitu životne sredine bile su glavne teme na 23. sednici Opštinskog veća.

Zgrada-opštine-Svrljig

Članovi opštinskog veća opštine Svrljig na 23. sednici razmatrali su, a potom dali saglasnost na Pravilnik o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Opštinskoj upravi, kao i na izmene i dopune programa korišćenja sredstava budžetskog Fonda za zaštitu životne sredine opštine Svrljig.

Pored Pravilnika, gde je reč uglavnom o promeni raspored na pojedinim radnim mestima efikasnosti radi, bez prijema novih radnika, formirali smo organizacione odbore za dve značajne, kulturno – zabavne i sportske opstinsko-vece-svrljigmanifestacije  koje nam predstoje u letnjim mesecima – Belmužijadu i Vidovdanski turnir. Posebno sam insistirao, pored organizacionih, na preduzimanje bezbedonosnih mera. Naime, ne smemo da dozvolim da u vreme održavanja ovih manifestacija bilo ko zakupi prostor  na Pastirištu za bavljenje bilo kakvom delatnošću, ako za to nema sve potrebne dozvole nadležnih organa o ispravnosti, istakao je predsednik opštine Svrljig Milija Miletić, koji je predsedavao sednici Opštinskog veća.

Na istoj sednici formirane su komisije za sprovođenje javnog nadmetanja o davanju u zakup zemljišta na SC Pastirište i za garaže pore stambenih blokova.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano