23. po redu

Održana još jedna sednica veća

Broj pregleda

Unutrašnja organizacija i sistematizacija radnih mesta u opštinskoj upravi kao i izemene i dopune programa korišćenja sredstava budžetskog Fonda za zaštitu životne sredine bile su glavne teme na 23. sednici Opštinskog veća.

Zgrada-opštine-Svrljig

Članovi opštinskog veća opštine Svrljig na 23. sednici razmatrali su, a potom dali saglasnost na Pravilnik o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Opštinskoj upravi, kao i na izmene i dopune programa korišćenja sredstava budžetskog Fonda za zaštitu životne sredine opštine Svrljig.

Pored Pravilnika, gde je reč uglavnom o promeni raspored na pojedinim radnim mestima efikasnosti radi, bez prijema novih radnika, formirali smo organizacione odbore za dve značajne, kulturno – zabavne i sportske opstinsko-vece-svrljigmanifestacije  koje nam predstoje u letnjim mesecima – Belmužijadu i Vidovdanski turnir. Posebno sam insistirao, pored organizacionih, na preduzimanje bezbedonosnih mera. Naime, ne smemo da dozvolim da u vreme održavanja ovih manifestacija bilo ko zakupi prostor  na Pastirištu za bavljenje bilo kakvom delatnošću, ako za to nema sve potrebne dozvole nadležnih organa o ispravnosti, istakao je predsednik opštine Svrljig Milija Miletić, koji je predsedavao sednici Opštinskog veća.

Na istoj sednici formirane su komisije za sprovođenje javnog nadmetanja o davanju u zakup zemljišta na SC Pastirište i za garaže pore stambenih blokova.

Pročitajte i

Većnici i direktori razmatrali izveštaj DRI

Danas je u velikoj sali Skupštine opštine Svrljig održana 46. sednica Opštinskog veća opštine Svrljig sa jednom tačkom dnevnog reda – razmatranja izveštaja Državne revizorske

Održana 29. sednica Opštinskog veća

Danas je održana 29. sednica Opštinskog veća na kojoj su većnici doneli rešenje o raspodeli sredstava iz budžeta političkim strankama i usvojili Izveštaj komisije za

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.