Search
Close this search box.
RADNO I U DECEMBRU
Broj pregleda

Asfaltiranje u Crnoljevici

Podeli sa prijateljima:

Predsednik Skupštine opštine Svrljig Nebojša Antonijević, pomoćnik predsednice opštine Marko Mladenović i odbornik lokalnog parlamenta Vladan Milosavljević danas su obišli radove na asfaltiranju puta koji spaja jednu mahalu sa Crnoljevicom i regionalnim putem koji vodi ka turističkoj destinaciji Babin zub na Staroj planini.

ASFALT U CRNOLJEVICI

Ljudi koji žive u svrljiškim selima još jednom su pokazali volju za unapređenje infrastrukture i za očuvanje sela. Opština je tu da uvek pomogne svojim građanima i da kroz ovakve akcije podrži izgradnju, poručio je Nebojša Antonijević danas u Crnoljevici.

Crnoljevica

Radove na izgradnji kroz akciju “Na dinar tri dinara“ izvodi firma Atina plus iz Niša, preko JP Direkcije za izgradnju Svrljiga.

2 Komentara

    1. Nije džaba što nema predsednice jer tu je njena desna ruka Marko. Vidi se lepo kako se udubio u razmišljanju koliko će ovaca iz ove mahale da ulože u Zemljoradničku zadrugu “Svrljižanka” i kako će moći da belmuž i sir, sa novih puteva širom teritorije opštine, prebaci u Svrljig. Mora se praviti posao sa ovcama, tj. svrljiškom jagnjadi, pa nema vremena da se tuguje sa nedostajućom predsednicom Jelenom. Živeo Svrljig!!!.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano