RADNO I U DECEMBRU
Broj pregleda

Asfaltiranje u Crnoljevici

Predsednik Skupštine opštine Svrljig Nebojša Antonijević, pomoćnik predsednice opštine Marko Mladenović i odbornik lokalnog parlamenta Vladan Milosavljević danas su obišli radove na asfaltiranju puta koji spaja jednu mahalu sa Crnoljevicom i regionalnim putem koji vodi ka turističkoj destinaciji Babin zub na Staroj planini.

ASFALT U CRNOLJEVICI

Ljudi koji žive u svrljiškim selima još jednom su pokazali volju za unapređenje infrastrukture i za očuvanje sela. Opština je tu da uvek pomogne svojim građanima i da kroz ovakve akcije podrži izgradnju, poručio je Nebojša Antonijević danas u Crnoljevici.

Crnoljevica

Radove na izgradnji kroz akciju “Na dinar tri dinara“ izvodi firma Atina plus iz Niša, preko JP Direkcije za izgradnju Svrljiga.

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

2 Komentara

  • Džaba sve kad nema predsednice

    • Nije džaba što nema predsednice jer tu je njena desna ruka Marko. Vidi se lepo kako se udubio u razmišljanju koliko će ovaca iz ove mahale da ulože u Zemljoradničku zadrugu “Svrljižanka” i kako će moći da belmuž i sir, sa novih puteva širom teritorije opštine, prebaci u Svrljig. Mora se praviti posao sa ovcama, tj. svrljiškom jagnjadi, pa nema vremena da se tuguje sa nedostajućom predsednicom Jelenom. Živeo Svrljig!!!.

Komentar

Your email address will not be published.