SVRLJIŠKA SELA

Ledena kiša prekinula struju

Broj pregleda

U toku noći zbog ledene kiše došlo je do kvarova na električnim mrežama širom opštine Svrljig, te je veći broj sela ostao bez struje.

STRUJA

Ekipe Elektrodistribucije Svrljig trenutno se nalaze na terenu i rade na otklanjanju kvarova izazvanih sinoćnom padavinom ledene kiše.

U toku dana očekuje se normalizacija stanja na električnoj mreži na celoj teritoriji opštine Svrljig.

Inače, u toku dana radi se na očitavanja mernih uređaja te se mole građani da u skladu sa zakonom o energetici obezbede nesmetan prilaz mernom mestu, a svi oni kojima merni uređaji iz bilo kog razloga ne budu očitani (nisu bili u kući, zgradi ili je reč o vikendicama u kojima retko borave) dužni su da nadležnoj elektrodistribuciji dostave stanje sa brojila.

Pročitajte i

Nekoliko sela bez struje do 14h

Kako nam je saopšteno iz Elektrodistribucije, zbog radova na dalekovodu bez struje do 14h ostaće nekoliko sela.  Naime, do 14h struju neće imati: deo sela

Od 9 do 14h pojedina sela bez struje

Kako namje saopšteno iz Elektrodistribucije Svrljig, zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda bez struje će ostati pojedina sela.  Naime, radovi se izvode u

Struja, ilustracija, foto: Redakcija

Pojedina sela i gradske ulice bez struje

Kako nam je saopšteno iz Elektrodistribucije Svrljig, zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda bez struje će ostati sela: Kopajkošara, Popšica, Pirkovac i Labukovo. 

Ilustracija, foto: M.M.

Nekoliko sela i gradskih ulica bez struje

Kako je najavljeno iz Elektrodistribucije Svrljig danas će doći do prekida u snabdevanju električnom energijom u nekoliko sela i gradskih ulica.  Naime, zbog radova  na

2 Komentar

  • Lazete samo tako gde je struje sada sramota

    • Preporučio bih SRS Svrljig da se sada pokaže koliko je dobra njihova organizacija pa da daju informacije ovim online novinama gde nema struje i kakve to probleme stvara u životu, ne samo njihovih članova nego cele zajednice i šta oni čine kako bi život učinili lakšim tim stradalnicima. Kada je u pitanju pisanje informacija neka se pokažu koliko se približavaju, po pismenosti, svome predsedniku Vojislavu Šešelju. Živela Srbija!!!.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *