SVRLJIŠKA SELA
Broj pregleda

Ledena kiša prekinula struju

U toku noći zbog ledene kiše došlo je do kvarova na električnim mrežama širom opštine Svrljig, te je veći broj sela ostao bez struje.

STRUJA

Ekipe Elektrodistribucije Svrljig trenutno se nalaze na terenu i rade na otklanjanju kvarova izazvanih sinoćnom padavinom ledene kiše.

U toku dana očekuje se normalizacija stanja na električnoj mreži na celoj teritoriji opštine Svrljig.

Inače, u toku dana radi se na očitavanja mernih uređaja te se mole građani da u skladu sa zakonom o energetici obezbede nesmetan prilaz mernom mestu, a svi oni kojima merni uređaji iz bilo kog razloga ne budu očitani (nisu bili u kući, zgradi ili je reč o vikendicama u kojima retko borave) dužni su da nadležnoj elektrodistribuciji dostave stanje sa brojila.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

2 Komentara

  • Lazete samo tako gde je struje sada sramota

    • Preporučio bih SRS Svrljig da se sada pokaže koliko je dobra njihova organizacija pa da daju informacije ovim online novinama gde nema struje i kakve to probleme stvara u životu, ne samo njihovih članova nego cele zajednice i šta oni čine kako bi život učinili lakšim tim stradalnicima. Kada je u pitanju pisanje informacija neka se pokažu koliko se približavaju, po pismenosti, svome predsedniku Vojislavu Šešelju. Živela Srbija!!!.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *