Sindikat nagradio najbolje na konkursu

Broj pregleda

DOBRIVOJE STOJANOVIC Pobednicima osmomartovskog literalnog konkursa sinoć su podeljene nagrade i priznanja u povereništvu Saveza samostalnih sindikata Svrljiga. Na konkursu sa temom “Majka” učestvovali su učenici osnovne škole “Dobrila Stambolić” iz Svrljiga, koji su bili podeljeni u dve kategorije – od prvog do četvrtog i od petog do osmog razreda.
Žiri sastavljen od mladih pesnika Maje Milošević i Danijela Lazića i člana povereništva Saveza SS Svrljiga Milice Miladinović prvu nagradu u konkurenciji nižih razreda dodelio je Katarini Stojanović, učenici prvog razreda. David Todorović iz četvrtog razreda osvojio je drugu nagradu, dok je trećeplasirani bio Vuk Bogojević, učenik prvog razreda.
Pobednik u konkureciji od petog do osmog razreda je Natalija Rajković (6.razred). Drugo mesto pripalo je Emiliji Vasiljević (5.razred), dok je trećeplasirana bila Nevena Stojanović (5.razred).
Učenicima je nagrade uručio Dobrivoje Stojanović, poverenik Saveza samostalnih sindikata Svrljiga koji je ujedno iskoristio priliku da svim damama ispred SSS Svrljiga čestita 8.mart – Dan žena.

Pročitajte i

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.