Search
Close this search box.
ZAJEDNO DO SVETLOSTI
Broj pregleda

Aktivnosti Udruženja roditelja dece ometene u razvoju

Podeli sa prijateljima:

Udruženje roditelja dece ometene u razvoju ’’Zajedno do svetlosti’’ organizovalo je jednodnevni izlet u Sokobanji koji je finansiran sredstavima iz donacije iz nagradnog fonda ovogodišnje ’’Belmužijade’’.

zajedno-do-svetlosti

Predstavnici i članovi Udruženja u subotu, 5. septembra, posetili su park ’’Borići’’, centralno šetalište, a potom i Specijalnu bolnicu za nespecifične plućne bolesti Soko Banja.

Ovom prilikom zahvaljujemo se opštini Svrljig koja nam je uvek izašla u susret i ovog puta obezbedila kombi za prevoz dece, potom Centru za socijalni rad, Specijalnoj bolnici za nespecifične plućne bolesti Soko Banja, Centru za turizam, kulturu i sport Svrljig, i svima koji pomažu rad Udruženja, HVALA ŠTO MISLITE NA NAS!, stoji u saopštenju Udruženja.

Svrljig-zajedno-do-svetlosti

Inače, sredstva za jednodnevni izlet u Soko Banji obezbeđena su iz nagradnog fonda ovogodišnje ’’Belmužijade’’, odnosno jedna takmičarska ekipa u spravljanju belmuža odrekla se svoje nagrade i novac donirala u humanitarne svrhe.

U narednom periodu Udruženje ’’Zajedno do svetlosti’’ realizovaće još mnoge korisne aktivnosti za svoje članove. Takođe, upućen je apel za pomoć privrednicima opštine Svrljig koji su voljni da učestvuju u donaciji sredstava za kupovinu putničkog automobila koji je neophodan za prevoz dece iz Udruženja.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Praznik rada

Prvomajska čestitka predsednika opštine Svrljig Miroslava Markovića

Izbori 2024

Proglašena lista ,,Aleksandar Vučić – Svrljig sutra” pod rednim brojem 2

Informacija za građane

Obaveštenje JKSP-a povodom nastupajućih praznika

Politika

Ovo su budući ministri u Vladi Republike Srbije

Izbori 2024

Saopštenje predsednika opštine Svrljig povodom navoda odbornika Petkovića

Izbori 2024

Novi DSS predao listu za lokalne izbore u Svrljigu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano