ZAJEDNO DO SVETLOSTI

Aktivnosti Udruženja roditelja dece ometene u razvoju

Udruženje roditelja dece ometene u razvoju ’’Zajedno do svetlosti’’ organizovalo je jednodnevni izlet u Sokobanji koji je finansiran sredstavima iz donacije iz nagradnog fonda ovogodišnje ’’Belmužijade’’.

zajedno-do-svetlosti

Predstavnici i članovi Udruženja u subotu, 5. septembra, posetili su park ’’Borići’’, centralno šetalište, a potom i Specijalnu bolnicu za nespecifične plućne bolesti Soko Banja.

Ovom prilikom zahvaljujemo se opštini Svrljig koja nam je uvek izašla u susret i ovog puta obezbedila kombi za prevoz dece, potom Centru za socijalni rad, Specijalnoj bolnici za nespecifične plućne bolesti Soko Banja, Centru za turizam, kulturu i sport Svrljig, i svima koji pomažu rad Udruženja, HVALA ŠTO MISLITE NA NAS!, stoji u saopštenju Udruženja.

Svrljig-zajedno-do-svetlosti

Inače, sredstva za jednodnevni izlet u Soko Banji obezbeđena su iz nagradnog fonda ovogodišnje ’’Belmužijade’’, odnosno jedna takmičarska ekipa u spravljanju belmuža odrekla se svoje nagrade i novac donirala u humanitarne svrhe.

U narednom periodu Udruženje ’’Zajedno do svetlosti’’ realizovaće još mnoge korisne aktivnosti za svoje članove. Takođe, upućen je apel za pomoć privrednicima opštine Svrljig koji su voljni da učestvuju u donaciji sredstava za kupovinu putničkog automobila koji je neophodan za prevoz dece iz Udruženja.

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *