Search
Close this search box.
PREDSEDNICA O BELMUŽIJADI
Broj pregleda

Seminar ”Manifestacije kao pokretači mladih”

Podeli sa prijateljima:

U utorak, 23. decembra, predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović studentima Niša održala je predavanje na temu “Belmužijada“, na drugom po redu seminaru pod nazivom “Manifestacije kao pokretači mladih“.

JT

Trifunovićeva je kroz izlaganje o “Belmužijadi“ bolje upoznala niške studente o organizovanju manifestacije, problemima sa kojima se susreću organizatori, motivima i promocijom grada, brojem posetilaca, ali i ostalim turističkim potencijalima koji su vezani za ovu Manifestaciju.

Ona je istakla da je “Belmužijada“ najveća manifestacija u ovom delu Srbije, kao i da za vreme trajanja Svrljig poseti više od 60 000 ljudi iz cele Srbije i regiona.

SEMINAR-JT

Trifunovićeva je navela kao jedini problem nedostatak smeštajnih kapaciteta, kako u Svrljigu, tako i u Nišu, jer je sve nedovoljno da ugosti mnogobrojne posetioce.

Učesnici seminara mogli su da odgledaju kratkometražni film o ”Belmužijadi” koji je bio prikazan tokom predavanja.

Na predavanju su učestvovali i predavači iz Pirota, Niša, Prokuplja i ostalih opština i gradova.

2 Komentara

  1. Predsednice opstine svrljig nemam reci i sve pohvale u daljem radu jer vi ste vise uradili za gradjane i opstinu Svrljig nego Milija zato vi treba da budete na čelu Ujedinjene Seljačke Stranke a ne Milija samo Jelena napred

  2. Ovo je pravi način da se promoviše Belmužijada, odnosno da se krene u privlačenje još većeg broja posetilaca na 10. – jubilarnoj manifestaciji svrljiškog brenda – Belmuža. Čestitam predsednici Jeleni na nastupu pred studentima Niša, jer su oni veoma bitna ciljna grupa potencijalnih posetilaca višednevne manifestacije “Belmužijada”, ali oni mogu biti i učesnici nekih drugih manifestacija na teritoriji opštine Svrljig, kao što su Janijada i vidovdanski turnir u malom fudbalu. Ciljne grupe u gradu kao što je Niš morale bi permanentno biti gadjane porukama dobrodošlice u Svrljig početkom avgusta, tako da ovaj nastup pred studenitma je odlična aktivnost čelnice opštine. Živeo Svrljig!!!!.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Praznik rada

Prvomajska čestitka predsednika opštine Svrljig Miroslava Markovića

Izbori 2024

Proglašena lista ,,Aleksandar Vučić – Svrljig sutra” pod rednim brojem 2

Informacija za građane

Obaveštenje JKSP-a povodom nastupajućih praznika

Politika

Ovo su budući ministri u Vladi Republike Srbije

Izbori 2024

Saopštenje predsednika opštine Svrljig povodom navoda odbornika Petkovića

Izbori 2024

Novi DSS predao listu za lokalne izbore u Svrljigu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano