Search
Close this search box.
JELIGOR D.O.O.
Broj pregleda

Edukacija za berače i uzgajivače lekovitog i aromatičnog bilja – Ne propustite priliku!

Podeli sa prijateljima:

jeligor kamilica 1 min

Pozivamo sve zainteresovane da se pridruže ekskluzivnom događaju edukacije berača i uzgajivača lekovitog i aromatičnog bilja, koji organizuje doo “Jeligor” u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Niš.

Ovaj izuzetan događaj održaće se 22.03.2024. godine u prostorijama Centra za turizam, kulturu i sport, sa početkom u 12 časova.

Predavanja su fokusirana na tri ključne teme koje će adresirati eminentni stručnjaci u oblasti lekovitog bilja:

  • “Izazovi u sakupljanju samoniklog lekovitog bilja” – predavač će biti prof. dr Zora Dajić sa Poljoprivrednog fakulteta u Zemunu, koja će detaljno obraditi tematiku sakupljanja bilja sa posebnim naglaskom na održiv pristup i zaštitu biodiverziteta.
  • “Gajenje lekovitog bilja u brdsko-planinskim predelima” – predstaviće prof. dr Dragoje Radanović, istaknuti stručnjak za agronomiju, koji će učesnicima preneti svoje bogato iskustvo i savete za uspešno gajenje lekovitog bilja u specifičnim klimatskim uslovima.
  • “Problemi i izazovi sa pesticidima i usaglašavanje sa regulativom u lekovitom bilju” – Dipl. ph spec. Milica Mihailović iz Instituta za proučavanje lekovitog bilja “Dr Josif Pančić” vodiće ovu izuzetno važnu diskusiju o bezbednosti i standardima kvaliteta u industriji lekovitog bilja.

Ovo je jedinstvena prilika da se iz prve ruke upoznate sa najnovijim trendovima, izazovima i rešenjima u branši lekovitog i aromatičnog bilja, kao i da proširite svoju mrežu kontakata sa stručnjacima i kolegama iz oblasti. Edukacija je namenjena svim zainteresovanim beračima, uzgajivačima, kao i profesionalcima koji se bave proučavanjem i obradom lekovitog bilja u regionima Nišavskog, Pirotskog, Topličkog, Zaječarskog, Borskog, Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga.

Za sve dodatne informacije i prijave, molimo vas da kontaktirate organizatora na broj telefona 060 3 823 891

Ne propustite ovu izuzetnu priliku da unapredite svoje znanje i veštine u radu sa lekovitim i aromatičnim biljem!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano