Search
Close this search box.
Radno
Broj pregleda

Uređenje kanala i propusta prema Drajincu

Podeli sa prijateljima:

U poslednjih nekoliko dana započeto je čišćenje i uređenje kanala i propusta duž saobraćajne trase od Svrljiga do Drajinca, što predstavlja važan korak ka poboljšanju infrastrukture u ovom delu opštine.

Put prema Drajincu, foto: Svrljiške novine
Put prema Drajincu, foto: Svrljiške novine

Radove izvodi Javno komunalno – stambeno preduzeće “Svrljig” Svrljig, uz podršku Opštine Svrljig. Ovi napori su rezultat inicijative predsednika opštine Svrljig, Miroslava Markovića, koji je odgovorio na zahtev i postigao dogovor sa predstavnicima MZ Drajinac.

Protekle nedelje, predsednik opštine Svrljig, Miroslav Marković, lično je obišao teren i nadgledao radove na ovoj putnoj trasi. Tom prilikom, najavio je da će opština Svrljig nastaviti da sistematski rešava probleme svojih sela, istovremeno se angažujući na rešavanju izazova u gradskom području. Sve ovo se čini s ciljem unapređenja kvaliteta života svih stanovnika ovog regiona.

Ova inicijativa je deo šire strategije lokalne samouprave da kontinuirano radi na poboljšanju infrastrukture i uslova života za svoje građane. Uz podršku i angažman svih relevantnih aktera, očekuje se da će ovi napori doneti značajne koristi celoj zajednici, kako u ovom, tako i u drugim selima svrljiške opštine.

Jedan komentar

  1. Vidim da se nessto radi, ali vekam da vidim krajnji rezultat. dosta toga je u proslosti zapoceto a nikad zavrseno. Nadam se da ovajput nece biti tako.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Izbori 2024

Ujedinjena seljačka stranka predala listu – ZNAMO SE – MILIJA MILETIĆ!

Zona Centar

FUDBAL: Iskusni Ilijić i Prokić doneli velika tri boda Svrljigu!

Izbori 2024

MILETIĆ: Izborna trka je krenula, očekujemo ubedljivu pobedu! (VIDEO)

Politika

LOKALNI IZBORI: Obaveštenje o izlaganju na uvid dela jedinstvenog biračkog spiska

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano