Search
Close this search box.
Loše stanje ulice
Broj pregleda

Neophodna rekonstrukcija dela Prvomajske ulice (FOTO)

Podeli sa prijateljima:

Deo Prvomajske ulice, između zelene pijace i objekta gde je smešteno Preduzeće za puteve, suočava se s ozbiljnim problemima koji ugrožavaju životnu sredinu i otežavaju svakodnevni život stanovnika.

Deo Prvomajske ulice iza zelene pijace, foto: Svrljiške novine
Deo Prvomajske ulice iza zelene pijace, foto: Svrljiške novine

Na ovom potezu, pored redovno prepunih kontejnera čije se smeće pola prosipa vani, primećena je i velika količina blata koje dodatno otežava kretanje prolaznicima i vozačima dvotočkaša (motor, bicikl, trotinet…), kao i deci koja ovuda prolaze ka školi.

Ovi problemi nisu novi, a redakcija portala “Svrljiške novine” tokom prošle i početkom ove godine primila je nekoliko mejlova i direktnih poruka od zabrinutih građana koji izražavaju nezadovoljstvo trenutnim stanjem ulice.

Stanovnici ovog dela Svrljiga ističu da je neophodno hitno rešavanje ovog problema i apeluju na nadležne da preduzmu konkretne korake.

Deo Prvomajske ulice iza zelene pijace, foto: Svrljiške novine
Deo Prvomajske ulice iza zelene pijace, foto: Svrljiške novine

Predlog je asfaltiranje dela Prvomajske ulice koji se nalazi u izuzetno lošem stanju, kako bi se poboljšali uslovi za život i kretanje građana.

Stanovnici ovog naselja ističu da veruju da će predsednik opštine uzeti u obzir ovaj problem i predočiti ga svojim službama – kao jedan od prioriteta.

Dodatno, meštani sugerišu na mogućnost povezivanja ostatka naselja mostom za saobraćaj na mestu gde se sada nalazi pešački most. Ova inicijativa ima potencijal da unapredi saobraćajnu povezanost i olakša svakodnevne aktivnosti meštana.

Takođe, bilo bi od velikog značaja da se osvetli ova ulica, jer je veoma mračna.

U očekivanju promptnog reagovanja nadležnih organa, stanovnici Prvomajske ulice se nadaju da će njihov apel biti uslišen i da će se problemi u njihovom kraju rešiti u narednim mesecima.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svečano otvaranje večeras

I Likovna kolonija ,,Vinski put”

Obaveštenje

U nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde u svrljiškom Domu zdravlja

Poljoprivreda

Rok za zahteve za subvencije od 18.000 dinara produžen do 1. aprila

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano