Search
Close this search box.
KK Svrljig
Broj pregleda

ČESTITKE KOŠARKAŠICAMA: Plasman u treći krug selektivnog pogona

Podeli sa prijateljima:

Svrljiške košarkašice, Anja Videnović i Lenka Dimitrijević, iz mladog pogona, ostvarile su značajan uspeh plasiravši se u treći krug selektivnog pogona šireg spiska Košarkaške reprezentacije Srbije.

KK Svrljig, foto: M.M.
KK Svrljig, foto: M.M.

Tim povodom, održan je svečani prijem kod predsednika opštine Svrljig, gde je trener Igor Radivoijević iz Košarkaškog kluba “Svrljig” predstavio postignuća svojih talentovanih košarkašica.

Trener Radivoijević istakao je da Svrljig može biti ponosan na kontinuirano izbijanje talenata iz njihovog kluba, s obzirom na to da se svake generacije pojavi nekoliko izuzetno perspektivnih igračica.

Predsednik opštine Svrljig, Miroslav Marković, čestitao je treneru i devojčicama na izuzetnom uspehu, naglašavajući opredeljenje opštine da podržava razvoj sporta i zdravog načina života među mladima.

Marković je istakao da opština Svrljig posvećuje značajna sredstva podršci sportu, a rezultati ovakvih investicija su evidentni.

U znak zahvalnosti i priznanja za njihov doprinos zajednici, mladim košarkašicama su uručeni prigodni pokloni u vidu košarkaških lopti i dresova, darova Košarkaškog saveza Srbije, kao i poklona koje im je lično dodelio predsednik opštine Miroslav Marković u ime Opštine Svrljig.

Ova podrška predstavlja podsticaj za dalji rad i razvoj talenata u svetlu sportskih dostignuća svrljiškog košarkaškog kluba.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svečano otvaranje večeras

I Likovna kolonija ,,Vinski put”

Obaveštenje

U nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde u svrljiškom Domu zdravlja

Poljoprivreda

Rok za zahteve za subvencije od 18.000 dinara produžen do 1. aprila

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano