Search
Close this search box.
Svrljig
Broj pregleda

Otvranje škole roditeljstva ,,Rastimo zajedno” u Svrljigu

Podeli sa prijateljima:

U petak, 22. decembra 2023. godine, s nestrpljenjem i velikim očekivanjima, Svrljig će biti domaćin svečanog otvaranja Škole Roditeljstva “Rastimo Zajedno”.

RastimoZajednoLogo

Ova inicijativa ima za cilj pružiti podršku i edukaciju roditeljima u zajednici, doprinoseći unapređenju njihovih veština i znanja o roditeljstvu.

Svečanost otvaranja počeće pozdravnim rečima Miroslava Markovića, predsednika opštine Svrljig, i Dr Dejana Antića, direktora Doma zdravlja.

Očekuje se prisustvo Dejana Miletića, direktora PU “Poletarac” Svrljig, koordinatora Radnog tela opštine Svrljig, predstavnika UNICEF-a i SKGO, kao i Nade Lazić, diplomiranog defektologa iz Škole Roditeljstva “Nada Lazić” Beograd.

Tema predavanja za roditelje će biti “Psihomotorni razvoj deteta u prvoj godini života”, a predavanje će održati Dr Marija Mehmendović.

Nakon toga, posetioci će imati priliku da obiđu prostorije Doma zdravlja, uključujući pedijatrijsku službu, kao deo ture kroz objekat. roditeljstvu u našoj zajednici.

Program je inansijski podržan od strane opštine Svrljig, UNICEF-a, SKGO i Ministarstva za brigu o porodici i demografiju. Namenjen je budućim roditeljima (od 7 meseca trudnoće do druge godine).

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svečano otvaranje večeras

I Likovna kolonija ,,Vinski put”

Obaveštenje

U nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde u svrljiškom Domu zdravlja

Poljoprivreda

Rok za zahteve za subvencije od 18.000 dinara produžen do 1. aprila

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano