Search
Close this search box.
Sport
Broj pregleda

Novi trijumf svrljiških košarkaša

Podeli sa prijateljima:

U zanimljivom i dinamičnom okršaju 6. kola Druge muške regionalne lige Istok, košarkaši KK Svrljig ostvarili su ubedljivu pobedu rezultatom 79:70 nad ekipom KK Kuršumlija.

Foto: KK Svrljig
Foto: KK Svrljig

Utakmica je donela uzbuđenje i neizvesnost pred domaćom publikom, a crveno-beli su uspeli da se izbore za zaslužen trijumf. Košarkaši su pokazali visok nivo timskog duha, efikasnost u napadu i čvrstu odbranu tokom celog meča.

Trener KK Svrljig, Igor Radivojević, izrazio je zadovoljstvo igrom svojih pulena i istakao da ova pobeda predstavlja važan korak ka ostvarenju ciljeva u toku sezone.

Radivojević je čestitao igračima na posvećenosti i kvalitetnom pristupu utakmici.

Najbolji pojedinci u redovima KK Svrljig istakli su se efikasnim poenima i odličnim izvođenjem akcija. Ova pobeda ne samo da je podigla moral ekipe već i ukazuje na to da Svrljig ima realne ambicije za ostvarivanje boljih rezultata u daljem toku takmičenja.

Navijači su ispratili utakmicu sa oduševljenjem, a atmosfera je bila izuzetna. KK Svrljig sada ima pozitivan skor u Regionalnoj ligi, što dodatno motiviše ekipu za naredne izazove.

Očekujemo još uzbudljivih trenutaka i borbi u nastavku sezone, a navijači KK Svrljig sa nestrpljenjem iščekuju nove uspehe njihovih košarkaša. Bravo za još jednu pobedu!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Izbori 2024

Ujedinjena seljačka stranka predala listu – ZNAMO SE – MILIJA MILETIĆ!

Zona Centar

FUDBAL: Iskusni Ilijić i Prokić doneli velika tri boda Svrljigu!

Izbori 2024

MILETIĆ: Izborna trka je krenula, očekujemo ubedljivu pobedu! (VIDEO)

Politika

LOKALNI IZBORI: Obaveštenje o izlaganju na uvid dela jedinstvenog biračkog spiska

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano