Search
Close this search box.
Za roditelje i decu
Broj pregleda

Vredna donacija Domu zdravlja u okviru programa ,,Podsticajno roditeljstvo”

Podeli sa prijateljima:

Danas je u Domu zdravlja Svrljig, uz prisustvo zvaničnika i predstavnika lokalne samouprave, svečano uručena značajna donacija deo opreme u okviru programa “Podsticajno roditeljstvo”, koji je podržan od strane međunarodne organizacije UNICEF i Saveza gradova i opština Srbije (SKGO).

Uručenje opreme, foto: D.M.
Uručenje opreme, foto: D.M.

Ova donacija predstavlja izuzetno važan korak u stvaranju boljih uslova za podršku deci i porodicama u Svrljigu. Deo opreme takođe je uručen Predškolskoj ustanovi “Poletarac”, čime se naglašava integrisani pristup različitim segmentima društva u pružanju podrške najmlađima.

Program “Podsticajno roditeljstvo” ima za cilj poboljšanje kvaliteta i dostupnosti usluga za porodice sa decom, kao i unapređenje zdravlja i razvoja najmlađih. Donirana oprema će biti od suštinskog značaja za pružanje ovih usluga.

Uručenju opreme u Domu zdravlja prisustvovali su direktor Predškolske ustanove “Poletarac” Dejan Miletić, direktor Doma zdravlja Svrljig Dejan Antić, kao i predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković.

Ova inicijativa ilustruje posvećenost opštine Svrljig u stvaranju uslova za kvalitetnu i integrisanu podršku deci i porodicama. Kroz saradnju tri sistema – socijalne i zdravstvene zaštite i obrazovnog sistema, očekuje se značajan napredak u obezbeđivanju boljeg života za najmlađe građane Svrljiga.

Donacija UNICEF-a i SKGO-a predstavlja ključni korak ka postizanju tog cilja i osnaživanju podrške porodicama na lokalnom nivou.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano