Search
Close this search box.
USS
Broj pregleda

Forum mladih Ujedinjene seljačke stranke okupio veliki broj mladih Svrljižana

Podeli sa prijateljima:

Sinoćnja sednica Foruma mladih Ujedinjene seljačke stranke okupila je impresivan broj mladih sugrađana, dok se više od 200 Svrljižana izjasnilo u prilog politike koju vodi predsednik i aktuelni narodni poslanik Milija Miletić. Na čelu opštine Svrljig je takođe predsednik Opštinskog odbora USS Miroslav Marković.

USS, foto: M.M.
USS, foto: M.M.

Na ovoj značajnoj sednici Foruma mladih izabrana je nova rukovodeća ekipa, s Milicom Vladimirović na čelu kao predsednicom, dok je za njenog zamenika jednoglasno izabran Aleksandar Stojanović, doktor u svrljiškom Domu zdravlja.

Milica Vladimirović (USS), foto: M.M.
Milica Vladimirović (USS), foto: M.M.

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke, Milija Miletić, obratio se prisutnima i poručio mladima da su oni budućnost Svrljiga, izražavajući zadovoljstvo velikim brojem prisutnih.

Milija Miletić (USS), foto: M.M.
Milija Miletić (USS), foto: M.M.

Predsednik Foruma mladih Ujedinjene seljačke stranke na nivou Srbije i odbornik u lokalnom parlamentu Skupštine opštine Svrljig, Mihajlo Stevanović, istakao je značaj delovanja Ujedinjene seljačke stranke u kontekstu razvoja u svim sferama. Stevanović je dodao da je tokom proteklih desetak godina postignuto mnogo i da su budući planovi usmereni na podršku i razvoj mladih.

Mihajlo Stevanović (USS), foto: M.M.
Mihajlo Stevanović (USS), foto: M.M.

Predsednik opštine Svrljig, Miroslav Marković, takođe se obratio prisutnima i pozdravio njihovu energiju, najavljujući nove uspehe u svim oblastima.

Miroslav Marković (USS), foto: M.M.
Miroslav Marković (USS), foto: M.M.

Kulminacija sednice bila je svečani deo, gde je prikazana 3D prezentacija budućeg izgleda Svrljiga nakon rekonstrukcije keja nizvodno, prema sportsko-rekreativnom centru Pastirište. Ovaj ambiciozni projekat obećava pozitivne promene i unapređenje života u Svrljigu.

Ujedinjena seljačka stranka i Forum mladih USS Svrljiga čvrsto su posvećeni razvoju i napretku ove opštine, sa naglaskom na podršku i angažman mladih generacija koje će oblikovati budućnost ovog mesta.

USS2

Sednici su prisustvovali i predsednica Izvršnog odbora Ujedinjene seljačke stranke Jelena Trifunović, predsednica Foruma žena Tatjana Lazarević i generalni sekretar USS Nataša Ivković.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Dobro došli u Niševac

Najava: “It’s about TIME” – Party u Domu Kulture Niševac 2024!

Politika

SKUPŠTINSKA VEĆINA: Ujedinjena seljačka stranka formirala odborničku grupu od 14 odbornika

Sastanak sa direktorom

DOM ZDRAVLJA: Pohvale za pravovremeno zbrinjavanje povređenih u saobraćajnoj nesreći

Servisna informacija

Isključenje vode u naselju Trs zbog kvara na vodovodnoj mreži

Sastanak

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković reagovao na vest o stanju na bazenu

Građani se pitaju

Veliki broj pritužbi na rad kompleksa “Bazeni Pastirište”?!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano