Search
Close this search box.
Promocija fudbala
Broj pregleda

Sportski lav: Aleksandar Mentović

Podeli sa prijateljima:

U srcu svakog velikog kluba stoji strast, predanost i vizionarstvo. Za FK Svrljig, taj vizionar i lider je Aleksandar Mentović, čovek čije strastveno vođstvo nije samo podiglo klub iz najniže lige do Zone Centar, već i nastavlja da ostavlja dubok utisak na fudbalski region.

Aleksandar Mentović, predsednik Fudbalskog kluba ,,Svrljig''
Aleksandar Mentović, predsednik Fudbalskog kluba ,,Svrljig”

IZ NAJNIŽE LIGE DO ZONE CENTAR – SADA KA SRPSKOJ LIGI!

Kada je Aleksandar Mentović preuzeo upravljanje FK Svrljig, klub se nalazio u najnižoj ligi, sa izazovima koji su se činili nepremostivim. Međutim, njegova posvećenost, upornost i ljubav prema fudbalu su se brzo istakli. Uz viziju za uspeh i timski duh, klub je počeo da niže pobede i uspešno se takmiči na terenu.

Aleksandar Mentović ne samo da je doveo FK Svrljig do Zone Centar, već je usadio pobednički duh u svaku fazu rada kluba. Njegova posvećenost razvoju igrača, poboljšanju infrastrukture i podršci mladim talentima čini FK Svrljig snažnijim nego ikada.

Mentović razume da fudbal nije samo sport – to je srce i duša zajednice. Stvarajući jaku klupsku kulturu i povezujući se sa lokalnim navijačima, FK Svrljig je postao više od samo kluba – postao je simbol zajedništva i ponosa Svrljiga.

POBEDE SE NIŽU

Pod Aleksandrovim vođstvom, FK Svrljig ne samo da je ostvario uspehe na terenu, već i izvan njega. Klub je postao primer razvoja lokalnog fudbala i inspiracija mladim igračima da sanjaju velike snove. Aleksandar Mentović ne samo da je predsednik kluba – on je inspiracija i lider koji nastavlja da gradi svetlu budućnost za FK Svrljig.

Aleksandar Mentović je više od predsednika FK Svrljig; on je strastveni vođa, vizionar i simbol uspeha. Njegova posvećenost klubu, zajednici i razvoju fudbala čini ga istinskim sportskim herojem Svrljiga. Nastaviće da pobeđuje i inspiriše sve oko sebe, dok FK Svrljig ide ka još svetlijim danima.

#ZajednoKaUspehu #FKSvrljig

NAJNOVIJE NA PORTALU

Lokalni izbori 2024

POKRET ZA SPAS SVRLJIGA: U subotu predizborni skup i koncert u gradskom parku

Sport

FK Svrljig izborio opstanak u Zoni Centar

Lokalni izbori 2024

ZNAMO SE: Razgovor sa građanima na zelenoj pijaci

40 godina od osnivanja

Obeležen Dan SŠ ,,Dušan Trivunac Dragoš” Svrljig

Odlična vest

Akcija ,,Na dinar – pet dinara” započeta u opštini Svrljig

Sportske vesti

Istorijska utakmica: Posle 47 godina sastali se ponovo SVRLJIG I PARTIZAN!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano