Search
Close this search box.
Info
Broj pregleda

Sledećeg vikenda počinje prvenstvo, FK ,,Svrljig” najavio borbu za prvo mesto!

Podeli sa prijateljima:

Fudbalski klub ,,Svrljig” sledećeg vikenda počinje fudbalsko prvenstvo u Zoni Centar, a najave iz kluba su borba za prvo mesto i plasman u Srpsku ligu Istok. 

FK Svrljig, sport, foto: Svrljiške novine
FK Svrljig, sport, foto: Svrljiške novine

FK ,,Svrljig” je prošle sezone završio na 10. mestu, bez obzira što je polusezonu završio u samom vrhu, odmah ispod ,,Bukovika” i ,,Morave”. Drugi deo bio je turbulentan i bilo je veoma teško svim ekipama iz lige, znajući da se čekao zadnji čas da se sazna broj ekipa koji napusta Zonu Centar.

Iz Srpske lige ispali su FK ,,Car Konstantin” i OFK ,,Brzi Brod”, pa je samim tim iz Zone Centar, umesto jedne ekipe – zonsko takmičenje napustilo tri ekipa i to ,,Delijski Vis”, ,,Malošište” i ,,Rudar” iz Jelašnice.

Po svemu sudeći ove godine biće još teže ekipama i upravama u regionu jer će Zonu Centar pored jedne ekipe koja prolazi dalje, plasira se u viši rang, iz Zone ispasti čak pet ekipa i to ukoliko iz Srpske lige ne ispadne niko iz Niša ili matičnog saveza.

FK ,,Svrljig” sezonu otvara gostovanjem u Ražnju, protiv ekipe ,,Bukovik”. Utakmica se igra u nedelju, 20. avgusta, u 17h.

Predsednik Kluba i Uprava, u saradnji sa trenerom Sašom Jovanovićem najavili su najviši cilj – ulazak u Srpsku ligu Istok.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast!

VEST GODINE: ODOBRENO DVA MILIONA DOLARA SVRLJIGU

Sportski dani

Uspešno završen turnir u Crnoljevici

Lokalni izbori 2024

Narodna poslanica i potpredsednica GO SNS Nevena Đurić u poseti šestočlanoj porodici

Politika

Razrešena pomoćnica predsednika opštine Svrljig

Sport

Igrači 2014. Škole fudbala “Aca Menta” Svrljig prvaci Fair play B lige Niš

Sportske vesti

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga od Jedinstva

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano