Svrljiške novine

Zabava
Broj pregleda

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JUL 2023. GODINE

Podeli sa prijateljima:

OVAN

Toliko intenzivno razmišljate o tome da neke stvari morate promeniti i kod sebe i u krugu u kojem se krećete da ćete možda zaista uspeti i nešto konkretnije da uradite. Dobro je vreme da se vi i voljena osoba posvetite jedno drugom.

BIK

Više ste spremni da se posvetite svojim poslovima i verovatno je da vas očekuje i dosta kontakata i  razgovora sa saradnicima ili kolegama. Neke svoje ideje je moguće provući sada kod voljene osobe… u ljubavi je povremeno dozvoljeno malo manipulacije.

BLIZANCI

Od vas se očekuje mnogo, a mislim da ćete biti na visini zadatka. Moguće je da ćete biti mentalno iscrpljeni od truda da ne napravite neku grešku, ali ovo je generalno uspešan dan po vas. Rešite problem sa partnerom, ne ostavljajte ga da prenoći.

RAK

Dobro ste procenili jednu situaciju i postavili se na pravi način. Moguće je da će vaše učešće olakšati jedan poslovni problem. Vrlo ste zadovoljni onim što ste postigli. Dan dobar za uživanje sa voljenom osobom, ali i za upoznavanje nekog novog.

LAV

Stalo vam je samo do onoga što je vaš prioritet i teško ćete se uklopiti u timski rad. Drugi su navikli da se povremeno ovako ponašate i malo je verovatno da će vam ovo biti uzeto za zlo. Danas vam je jako bitno da odnosi sa partnerom funkcionišu skladno.

DEVICA

Verovatno je da će vam dan proleteti u događajima i situacijama u kojima se osećate dobro i podsticajno. Svesni ste da ste uradili ogromnu količinu posla i time ste zadovoljni. Dobri kontakti sa suprotnim polom.

VAGA

Poslovni segment vam donosi dobar podsticaj i želećete da se posvetite nekim pitanjima ili obavezama. Moguće je i da legne neka uplata ili makar dođu vesti o novcu kojeg čekate. U okviru posla možete upoznati nekog ko će na vas ostaviti veliki utisak.

ŠKORPIJA

Uspeli ste malo da se smirite i stabilizujete i spremni ste da se u većoj meri posvetite svemu onome što vam je važno. Danas i poslovni i emotivni segment igraju veliku ulogu u vašem životu i posvetićete im pažnju u jednakoj meri.

STRELAC

Vi ste uvek puni ideja i novih zamisli i danas biste mogli dobiti želju i da ih podelite sa drugima. Ako to već imate nameru da radite, dobro razmislite kome možete dati svoje poverenje. Mislite da promenite nešto u pristupu prema voljenoj osobi.

JARAC

Prijatelji i kolege su vaša podrška i možete se osloniti na njih. Ne samo to, kroz razgovor možete doći do zanimljivih informacija i predloga, možda i o novim poslovima. Dobri odnosi sa emotivnim partnerom. Postoje šanse i za novo poznanstvo.

VODOLIJA

Danas ste sposobni da nametnete svoje mišljenje i stavove drugima, ali ne na loš način, već da vaše reči i ideje mogu naći put do zainteresovanih. Imate dobar nastup prema ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Zadovoljstvo u emotivnom segmentu.

RIBE

Danas je fino vreme da pokrenete sve ono što ste zamislili. Izašli ste iz najveće gužve. Bilo bi lepo da u svoja planiranja za današnji dan uključite i više kontakta ili susret sa voljenom osobom. Drugoj strani je potrebno da provede vreme sa vama.

(Telegraf.rs)

NAJNOVIJE NA PORTALU

PROMO

Auto centar Timok: Nalepnica na licu mesta, bez odlaska u MUP

Vozači iz cele Srbije

Održan 7. Hard Enduro u Svrljigu

Presveta Bogorodica Neopalima kupina

Svrljiški vatrogasci obeležili slavu Sektora i vatrogasno-spasilačke jedinice

Sve je to fudbal

FK Svrljig doživeo težak poraz od OFK Brzog Broda u 5. kolu Zone Centar

Slava pčelara

Obeležena pčelarska slava Prepodobni Simeon Stoplnik u Pirkovcu

Akcija policije

Velika grupa migranata uhapšena u Svrljigu (FOTO)

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Povezano

Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. JUL 2023. GODINE

Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. JUL 2023. GODINE

Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JUL 2023. GODINE

Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JUL 2023. GODINE

Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. JUL 2023. GODINE

Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JUL 2023. GODINE

ZABAVA

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. JUL 2023. GODINE

ZABAVA

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. JUL 2023. GODINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *