Svrljiške novine

Zabava
Broj pregleda

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. JUL 2023. GODINE

Podeli sa prijateljima:

OVAN

Mlad Mesec u znaku Raka i vašem sektoru porodice i privatnosti otvara period kada ćete biti podeljeni između privatnih i poslovnih obaveza. Dosta težine svaliće se na vaša pleća. Dan je dobar za one koji se bave privatnim poslovima. Emotivno – nesklad.

BIK

Mlad Mesec je u vašem sektoru akcije i komunikacije pa u narednom periodu očekujte više gužve nego inače. Vaša pažnja će morati da bude podeljena na mnogo strana. Tokom ovog dana mogući su nesporazumi u okviru porodice.

BLIZANCI

Mlad Mesec u polju koje se vezuje za finansije i zaradu nagoveštava period u kojem ćete biti i rasipniji nego inače, ali i sa pojačanim troškovima. Ovaj dan je dosta zahtevan za vas – očekujte mnoštvo kontakata, komunikacije, dogovora. Emotivno – rasprave.

RAK

Mlad je Mesec u vašem znaku – i pred vama se otvara period u kojem ćete raščistiti mnoge nedoumice i po poslovnim, ali i po emotivnim pitanjima. Tokom ovog dana vodite računa o ulaganjima i troškovima. Emotivno – partner i vi kao da se ne razumete.

LAV

Mlad Mesec u polju tajni, skrivenosti, podsvesti – otvara pred vama period u kojem će sve što se vezuje za posao doći u prvi plan. Očekuju vas neke veće promene. Tokom ovog dana – dosta oscilacija u raspoloženju, posebno prema partneru.

DEVICA

Mlad Mesec u polju prijatelja, druženja, ostvarenja otvara period u kojem ćete biti društveniji i aktivniji. Oni koji su u partnerskim odnosima neka više stave fokus na pozitivna dešavanja. Danas se više odmarajte, to vam je baš potrebno.

VAGA

Mlad Mesec je danas u vašem polju posla, karijere i otvara period koji je više ispunjen šansama za poboljšanja u ovim sektorima. Danas očekujte intenzivniji pritisak na vas i povremene teškoće u obavljanju obaveza. Emotivno – niste zadovoljni.

ŠKORPIJA

Mlad Mesec je danas u polju koje se vezuje za inostranstvo, obrazovanje, putovanja – i otvara pred vama period u kojem će neki od vas na godišnji odmor, ali tek kada se završi sa gomilom obaveza. Tokom ovog dana moguće su tenzije u partnerskim odnosima.

STRELAC

Mlad Mesec je danas u polju koje se vezuje za kredite, pozajmice, novac drugih ljudi – gledajte da ukoliko imate dugovanja – njih izmirite u narednom periodu i ne zadužujete se dodatno. Tokom ovog dana moguće su rasprave sa partnerom.

JARAC

Mlad Mesec je danas u vašem partnerskom polju – bilo da su u pitanju emotivna partnerstva ili poslovno saradnički odnosi. Pred vama se otvara period kada ćete morati da raščistite sa nekim situacijama koje vas u ovim odnosima opterećuju. Dan sa oscilacijama raspoloženja.

VODOLIJA

Mlad Mesec je danas u polju koje se vezuje za obaveze, kolegijalno okruženje, ali i za zdravlje. Pred vama je period kada bi bilo dobro da ne presirate sebe i da nađete vreme za odmor i opuštanje. Tokom ovog dana nervoza zbog finansija.

RIBE

Mlad Mesec je danas u vašem polju dece, zabave, odmora, ljubavi, kreativnosti. Neke vaše ideje sada mogu biti ostvarene, a kada su emocije u pitanju – moguća je pojava osobe koja će vas privući. Tokom ovog dana naglašena je žurba i mnogo obaveza.

(Telegraf.rs / Astrolog Olga Savić)

NAJNOVIJE NA PORTALU

PROMO

Auto centar Timok: Nalepnica na licu mesta, bez odlaska u MUP

Vozači iz cele Srbije

Održan 7. Hard Enduro u Svrljigu

Presveta Bogorodica Neopalima kupina

Svrljiški vatrogasci obeležili slavu Sektora i vatrogasno-spasilačke jedinice

Sve je to fudbal

FK Svrljig doživeo težak poraz od OFK Brzog Broda u 5. kolu Zone Centar

Slava pčelara

Obeležena pčelarska slava Prepodobni Simeon Stoplnik u Pirkovcu

Akcija policije

Velika grupa migranata uhapšena u Svrljigu (FOTO)

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Povezano

Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. JUL 2023. GODINE

Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. JUL 2023. GODINE

Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JUL 2023. GODINE

Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JUL 2023. GODINE

Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JUL 2023. GODINE

Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JUL 2023. GODINE

ZABAVA

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. JUL 2023. GODINE

ZABAVA

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. JUL 2023. GODINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *