Search
Close this search box.
ZABAVA
Broj pregleda

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. JUL 2023. GODINE

Podeli sa prijateljima:

OVAN

Smeta vam što drugi pokušavaju da utiču na vaše mišljenje iako ste im više puta dokazali da ste osoba koja je sposobna da razmišlja svojom glavom. Ako budete odreagovali može doći i do rasprave. Emotivni partner ima planove koji vas ne uključuju.

BIK

Svesni ste da ste sami isprovocirali jednu situaciju, pa sada ćutite i trpite ono što se dešava. Najradije bi povukli neke reči ili poteze, ali to je sada nemoguće. Makar odreagujte onako kako treba na sve ovo – smirujte, balansirajte, pokušajte na lep način.

BLIZANCI

Dobro saslušajte šta neko pokušava da vam kaže ili na šta se trudi da vam skrene pažnju. Nemojte se olako odnositi prema savetima . Ovaj obrazac ponašanja možete primeniti i u odnosu sa partnerom što može izazvati njegovu burnu reakciju.

RAK

Možete biti neraspoloženi što vaši predlozi ne nailaze na razumevanje, ili što se saradnici ili kolege olako odnose prema njima. Trudićete se da vaše reakcije ostanu na nivou poslovnosti. Potrebno je da više pažnje posvetite članu porodice.

LAV

Niste baš voljni da saslušate savete, mada morate priznati da imaju smisla. Nemojte pokušavati da tuđe ideje poturite kao svoje. Zar nije lakše da priznate da je neko drugi bio u pravu. Niste najsavršeniji. Ne solite pamet voljenoj osobi, ona to nikako ne voli.

DEVICA

Malo vas uznemirava što se poslovne situacije smenjuju jedna za drugom i što počinjete polako da se gubite u dešavanjima. Čeka vas dosta obaveza u toku dana. Danas niste spremni na ozbiljnije razgovore sa voljenom osobom. Samo kuliranje.

VAGA

Vaša raspoloženja će se menjati kako se budu menjale okolnosti. A pošto danas ide dosta nepredviđenih situacija, moguće je da će stres povremeno kod vas biti dosta jak. Ipak, uspevate da pregurate dan. Razmišljate da li da date šansu jednoj zanimljivoj osobi.

ŠKORPIJA

To što biste vi sada želeli očigledno je da je teško ostvarivo, a vi se samo bez razloga nervirate. Nečije reči ili postupci vas mogu dotaći, pogotovo ako ste smatrali da je ta osoba na vašoj strani. Nervirate se u sebi zbog ljubomore i budno pratite svaki partnerov korak.

STRELAC

Očekivali ste da će vam neko izaći u susret, a sada vam je jasno da će ovo biti samo polovično. Neko se predstavljao uticajniji i moćniji nego što to zaista i jeste. U emotivnim relacijama danas možete biti malo nervozniji i previše sitničavi prema voljenoj osobi.

JARAC

Nemate podršku od bitnog saradnika i ostavljeni ste da sa nekom situacijom sami izlazite na kraj. Drugi pritiskaju vas, pa ćete biti skloni da i vi taj pritisak prebacite na ljude kojima ste okruženi. Nemojte u odnosu sa partnerom ispoljavati svoju tešku stranu.

VODOLIJA

Neko vam svojim predomišljanjem u poslednjem trenutku kvari planove i dnevni raspored. Pokušavate da na brzinu nađete izlaz iz ove situacije. Teško je da možete da se oslonite na druge. Ne prenosite svoju nervozu i neraspoloženje na voljenu osobu.

RIBE

Neke situacije su se nakupile i danas morate da se izborite sa njima. Izgleda kao da vas sa svih strana gađaju problemi. Biće vam potrebno mnogo organizovanosti i koncentracije da biste sve ovo priveli kraju. Emotivno – isključivost i ljubomora.

Izvor: www.venerasapapilotnom.com / Preuzeto: Telegraf.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Dobro došli

Kupališni kompleks “Bazeni Pastirište” otvoren za posetioce

CTKS Svrljig

KULTURA: 20. LIKOVNA KOLONIJA ,,ARS TIMACUM”

ZABAVA DO ZORE!

BOBAN ZDRAVKOVIĆ, DRAGANA MIRKOVIĆ I ZORANA MIĆANOVIĆ NA 18. BELMUŽIJADI

Vidimo se

Najava: 18. Belmužijada u Svrljigu prve nedelje avgusta

Javni poziv

Poziv za energetsku sanaciju objekata od javnog značaja do 8. jula

Na Vidovdan

Međunarodni festival folklora “Igra kolo kraj Timoka” u Svrljigu 28. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano