Search
Close this search box.
ZABAVA
Broj pregleda

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JUL 2023. GODINE

Podeli sa prijateljima:

OVAN

Neizvesnost, nedefinisanost, nesigurnost – cela paleta loših osećanja koja se vezuju za neke situacije na poslu i koja će vas danas zaokupljati. Imaćete želju da pobegnete i da se sklonite. Osetljiviji ste nego što mislite, partnerove reči ili postupci vas mogu povrediti.

BIK

Neke stvari ste uspeli da odradite i sada posmatrate kako drugi žure pokušavajući da vas stignu. Vi ćete se okrenuti komunikaciji i pokušati da ugovorite jedan susret koji vam je bitan. Priča sa simpatijom se pokreće intenzivnije nego do sada.

BLIZANCI

Pokušali ste da napravite šemu rada i da se organizujete, ali shvatate da su to bile samo uzaludne nade. Neko suptilno pokušava da vam objasni gde ste pogrešili, ali vi ne obraćate mnogo pažnje na to. Niste fokusirani ni u odnosu sa voljenom osobom.

 

RAK

Jedan problem ste rešili ali ih je ostalo još dosta koji čekaju vaše angažovanje. Sa žaljenjem shvatate da ćete morati da promenite planove koje ste imali za popodne. Tek u večernjim satima moći ćete da se posvetite sebi i kontaktu sa voljenom osobom.

LAV

Danas vas čeka smireniji dan, ali daleko od toga da ćete biti spokojni. Sređujete zaostatke, sve vreme se boreći sa tvrdoglavim ljudima koji neće da vas saslušaju. Jedva ćete čekati da odete kući i da zaboravite na sve. Najbolje sa dragim osobama Ili partnerom.

DEVICA

Niste sigurni da li postupate ispravno u jednoj poslovnoj situaciji, ali ćete se držati svojih stavova. Pre nego što odreagujete, proverite da li ste razumeli informacije koje su stigle do vas. Dan je dobar za emotivne susrete, ali tek u večernjim satima.

VAGA

Neke osobe koje su vam važne jesu na vašoj strani, ali vi i dalje ne vidite rešenje situacije koja vam je poslovno bitna. Nemate strpljenja i želite da rešite sve sad i odmah. Poslovne obaveze vam oduzimaju vreme i partnerski odnosi mogu trpeti.

ŠKORPIJA

Rešili ste da u potpunosti zanemarite sve ono što je vezano za posao i da pustite da se situacije reše same od sebe. Ne želite više da gubite živce. Emocije koje u vama bujaju sve više pokušavate da potisnete, jer ne želite da se otvorite, makar još uvek.

STRELAC

Danas je vreme da posvetite sebe porodici. Moguće je da se treba odraditi veći posao gde će se zahtevati vaše angažovanje. Uvek volite da budete na usluzi osobama koje su vam drage, ali će sve ovo verovatno poremetiti vaše planove za izlazak.

JARAC

Smatrate da ste apsolutno u pravu po jednom pitanju i ne želite čak ni zbog dobrih kolegijalnih odnosa da popustite. U poznanstvu sa nekom novom osobom trudićete se da ostavite dobar utisak. Ne može da se porekne da ste zainteresovani.

VODOLIJA

Ako danas imate poslovnih obaveza, čuvajte se da ne napravite greške, jer će odmah biti primećene. I nije vam koncentracija na najvišem nivou, pa se bolje posvetite redovnim obavezama koje radite mehanički. Zato je dobar dan za sva emotivna pitanja.

RIBE

Velike promene raspoloženja i ljudima oko vas će biti teško da vas razumeju. Ni vi sami niste sigurni šta se dešava, u jednom trenutku ste dobro raspoloženi i duhoviti, u drugom se nervirate. Partner može biti zabrinut i smatrati da je on kriv za ove oscilacije.

Izvor: Telegraf, https://venerasapapilotnom.com/

NAJNOVIJE NA PORTALU

Lokalni izbori 2024

POKRET ZA SPAS SVRLJIGA: U subotu predizborni skup i koncert u gradskom parku

Sport

FK Svrljig izborio opstanak u Zoni Centar

Lokalni izbori 2024

ZNAMO SE: Razgovor sa građanima na zelenoj pijaci

40 godina od osnivanja

Obeležen Dan SŠ ,,Dušan Trivunac Dragoš” Svrljig

Odlična vest

Akcija ,,Na dinar – pet dinara” započeta u opštini Svrljig

Sportske vesti

Istorijska utakmica: Posle 47 godina sastali se ponovo SVRLJIG I PARTIZAN!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano