Search
Close this search box.
Sport, kultura, umetnost...
Broj pregleda

Nizom manifestacija počinje obeležavanje Dana opštine Svrljig

Podeli sa prijateljima:

Za razliku od proteklih godina ove godine će Dan opštine Svrljig proteći u znaku mnogih kulturno-umetničkih, zabavnih i sportskih manifestacija u organizaciji Opštine Svrljig i Centra za turizam, kulturu i sport.

Naime, po prvi put osmišljen je programski deo nekoliko dana pre 8.maja.

8 МАЈ

Obeležavanje kreće u petak, 5. maja, kada je na programu turnir u košarci u organizaciji KK ,,Svrljig”. Turnir počinje u 17h na SRC ,,Pastirište”, a ukoliko vremenski uslovi budu lošiji turnir će se odigrati u balon sali.

U subotu, 6. maja, na programu su dva dešavanja i to turnir u tenisu koji počinje u 11h, a potom i koncert Školskog crkvenog hora Svrljig i Muzičke škole koji će biti održan u 18h u sali bioskopa Centra za turizam, kulturu i sport Svrljig.

Nedelja je rezervisana za fudbal i umetničku radionicu. Tako će 7. maja u 1o časova na programu biti turnir u fudbalu na Sportstko-rekreativnom centru ,,Pastirište” u organizaciji Škole fudbala ,,Aca Menta” i FK ,,Svrljig”, a potom, istog dana, biće održana umetnička radionica svrljiških slikara u salonu biblioteke CTKS Svrljig sa početkom u 14 časova.

Dan opštine Svrljig proslaviće se u ponedeljak, 8. maja, kada će odbornici i gosti prisustvovati Svečanoj akademiji povodom Dana opštine i svečanoj sednici SO Svrljig koja je zakazana u 12h.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Fudbalski klub “Svrljig” završio takmičenje na 6. mestu tabele Zona Centar

Srećna slava

Obeležen Spasovdan u manastiru Vaznesenje Gospodnje u selu Labukovo

Miletić čestitao Spasovdan

Srećna slava

DANAS JE SPASOVDAN I CRVENO SLOVO

Vreme

RHMZ upalio crveni alarm

Sport

Počinju pripreme za 67. Vidovdanski turnir u malom fudbalu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano

Dan sećanja na 1833. godinu