Search
Close this search box.
Veliki broj zvezdaša na jednom mestu
Broj pregleda

Zvanično počelo sa radom Udruženje navijača ,,Crvena zvezda – Svrljižani”

Podeli sa prijateljima:

Danas u 18h u sali bioskopa Centra za turizam, kulturu i sport prof. dr Sreten Petrović Iče održana je promocija Udruženja navijača ,,Crvena zvezda – Svrljižani”. 

FK Crvena zvezda, promocija, foto: N.R.
FK Crvena zvezda, promocija, foto: N.R.

Promociji su prisustvovali visoki funkcioneri Crvene zvezde iz Beograda, predsednik FK ,,Crvena zvezda” Svetozar Mijailović, aktuelni trener crveno-belih Miloš Milojević, kao i član UO FK ,,Crvena zvezda” i bivši igrač Boško Đurovski koji je sa crveno-belim timom osvojio četiri titule prvaka i dva kupa, bio je deo jedne od najuspešnijih generacija kluba. Karijeru je nastavio 1989. godine u Servetu gde je završio karijeru 1995. godine.

FK Crvena zvezda, promocija, foto: N.R.
FK Crvena zvezda, promocija, foto: N.R.

Pored funkcionera Crvene zvezde iz Beograd i Svrljiga, promociji u bioskopskoj sali prisustvoali su i predsednik Udruženja Milenko Milosavljević, predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković, član UO FK Svrljig Marko Miladinović, predstavnici drugih sportkih organizacija i kolektiva sa teritorije Svrljiga i mnogobrojnih navijača i ljubitelja sporta – zvezdaši.

Predsednik opštine Svrljig čestitao predstavnicima Udruženja FK ,,Crvena zvezda – Svrljižani” i istakao da je Svrljig danas bogatiji za još jednu sportsku organizaciju.

Član UO FK ,,Svrljig” Marko Miladinović, u izjavi za ,,Svrljiške novine”, ističe da Fudbalski klub ,,Svrljig” ima dobru saradnju sa skoro svim klubovima u regionu, kao i sa beogradskim Partizanom i Crvenom zvezdom.

Drago mi je da je interesovanje za sport u Svrljigu u porastu, pogotovu za fudbal, što znači da FK ,,Svrljig” radi pravu stvar. Promocija sporta, omladine i dece je nešto zašta se zalažemo svi i svima nama je to primarni cilj, kao i zdravi način života. Jedan od naših projekata i nosi naziv ,,Jedan manje na ulici, jedan više na treningu”. Inače, Crvena zvezda je veliki klub, kao i Partizan i mi smo ponosni što imamo saradnju sa njima, ističe Miladinović.

zvz

Nakon programa u CTKS-u, promocija kluba nastavljena je u novooformljenim prostorijama koje se nalaze preko puta svrljiškog Doma zdravlja.

cz

Funkcionere Crvene zvezde ovacijama su dočekali mnogobrojni građani Svrljiga i deca.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Izbori 2024

Ujedinjena seljačka stranka predala listu – ZNAMO SE – MILIJA MILETIĆ!

Zona Centar

FUDBAL: Iskusni Ilijić i Prokić doneli velika tri boda Svrljigu!

Izbori 2024

MILETIĆ: Izborna trka je krenula, očekujemo ubedljivu pobedu! (VIDEO)

Politika

LOKALNI IZBORI: Obaveštenje o izlaganju na uvid dela jedinstvenog biračkog spiska

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano