Search
Close this search box.
Saradnja
Broj pregleda

Kamion smećar vredan oko 120.000 evra isporučen svrljiškom komunalcu!

Podeli sa prijateljima:

JKSP ,,Svrljig” Svrljig dobio je novi moderan kamion smećar, zahvaljujući dobroj saradnji Opštine Svrljig i Ministarsrtva zaštite životne sredine Republike Srbije, posredstvom narodnog poslanika Milije Miletića koji je glavna spona između Beograda i Svrljiga. 

Kamion smećar za potrebe JKSP ,,Svrljig'', foto: M.M.
Kamion smećar za potrebe JKSP ,,Svrljig”, foto: M.M.

Kamion vredan oko 120.000 evra dopremljen je u dvorištu komunalca, a primopredaji prisustvovali su predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković, narodni poslanik Milija Miletić, direktor JKSP ,,Svrljig” Svrljig Jovan Đorđević i Ivana Hadži Stošić – državna sekretarka u Ministarstvu zaštite životne sredine.

Miletić u razgovoru sa Ivanom Hadži Stošić, foto: M.M.
Miletić u razgovoru sa Ivanom Hadži Stošić, foto: M.M.

Saradnja sa resornim ministarstvima rezultira na najbolji mogući način. U ime svih želim da zahvalim Ivani Hadži Stošić, našoj Nišlijki koja prepoznaje probleme malih sredina i ima razumevanja za nas. Ovaj kamion je stigao u veoma važnom trenutku i znatno će doprineti da poslove koje obavlja JKSP ,,Svrljig” budu efikasniji, poručio je Miletić.

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković zahvalio je Ministarstvu i državnoj sekretarki na pomoći koju je dobila Opština – konkretno komunalac.

Kamion smećar, foto: M.M.
Kamion smećar, foto: M.M.

Početkom godine od Ministarstva za nedovoljno razvijena područja dobili smo mali smećar, sada imamo još jedan kamion. Ovo je velika stvar, dva nova kamiona, prethodno smo dobili i kante i kontejnere i želimo da maksimalno podignemo nivo zaštite životne sredine, rekao je Marković zahvaljujući se na donaciji.

Kamion smećar, foto: M.M.
Kamion smećar, foto: M.M.

Na donaciji se zahvalio direktor JKSP ,,Svrljig” Svrljig Jovan Đorđević. Direktor preduzeća koje će gazdovati dobijenom donacijom je istakao da kamion stiže u pravi čas, odnosno u trenutku kada su oba postojeća kamiona u kvaru, te da je popravka istih veoma zahtevna i preskupa.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Igralište u Prekonogi dobija tribine

Radovi na mreži

Bez vode Ulica Hadžićeva

Srećna slava

Danas su Sveti mučenici Kozma i Damjan

Obavezno pročitajte

HITNO UPOZORENJE GRAĐANIMA OPŠTINE SVRLJIG: DOŠLO JE DO ZLOUPOTREBE PUNOMOĆJA!

Od ponedeljka (15. jula)

Kreću prijave za učešće na 18. Belmužijadi

Bez zakazivanja i zdravstvene knjižice

Preventivni pregledi štitaste žlezde danas u Domu zdravlja od 8 do 17h

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano