Search
Close this search box.
Saradnja
Broj pregleda

Kamion smećar vredan oko 120.000 evra isporučen svrljiškom komunalcu!

Podeli sa prijateljima:

JKSP ,,Svrljig” Svrljig dobio je novi moderan kamion smećar, zahvaljujući dobroj saradnji Opštine Svrljig i Ministarsrtva zaštite životne sredine Republike Srbije, posredstvom narodnog poslanika Milije Miletića koji je glavna spona između Beograda i Svrljiga. 

Kamion smećar za potrebe JKSP ,,Svrljig'', foto: M.M.
Kamion smećar za potrebe JKSP ,,Svrljig”, foto: M.M.

Kamion vredan oko 120.000 evra dopremljen je u dvorištu komunalca, a primopredaji prisustvovali su predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković, narodni poslanik Milija Miletić, direktor JKSP ,,Svrljig” Svrljig Jovan Đorđević i Ivana Hadži Stošić – državna sekretarka u Ministarstvu zaštite životne sredine.

Miletić u razgovoru sa Ivanom Hadži Stošić, foto: M.M.
Miletić u razgovoru sa Ivanom Hadži Stošić, foto: M.M.

Saradnja sa resornim ministarstvima rezultira na najbolji mogući način. U ime svih želim da zahvalim Ivani Hadži Stošić, našoj Nišlijki koja prepoznaje probleme malih sredina i ima razumevanja za nas. Ovaj kamion je stigao u veoma važnom trenutku i znatno će doprineti da poslove koje obavlja JKSP ,,Svrljig” budu efikasniji, poručio je Miletić.

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković zahvalio je Ministarstvu i državnoj sekretarki na pomoći koju je dobila Opština – konkretno komunalac.

Kamion smećar, foto: M.M.
Kamion smećar, foto: M.M.

Početkom godine od Ministarstva za nedovoljno razvijena područja dobili smo mali smećar, sada imamo još jedan kamion. Ovo je velika stvar, dva nova kamiona, prethodno smo dobili i kante i kontejnere i želimo da maksimalno podignemo nivo zaštite životne sredine, rekao je Marković zahvaljujući se na donaciji.

Kamion smećar, foto: M.M.
Kamion smećar, foto: M.M.

Na donaciji se zahvalio direktor JKSP ,,Svrljig” Svrljig Jovan Đorđević. Direktor preduzeća koje će gazdovati dobijenom donacijom je istakao da kamion stiže u pravi čas, odnosno u trenutku kada su oba postojeća kamiona u kvaru, te da je popravka istih veoma zahtevna i preskupa.

Jedan komentar

NAJNOVIJE NA PORTALU

Lokalni izbori

Proglašena lista RUSKE STRANKE pod rednim brojem 4

Milan Mihajlović

Predsednik SO Svrljig čestitao zaslužnima: Opština postaje još bolje mesto za život

Dobra vest!

MILETIĆ: HITNO IZVRŠITI REBALANS BUDŽETA KAKO BI SE POMOGLO POPLAVLJENIM DOMAĆINSTVIMA! (VIDEO)

Čestitke svima

Dan opštine Svrljig – 8. maj

Izbori 2024

Proglašena lista GG ,,Pokret za spas Svrljiga” pod rednim broje 3

Amin

15. MAJA SEOSKA SLAVA U ŠLJIVOVIKU

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano