Search
Close this search box.
Dobra vest
Broj pregleda

MILETIĆ: Pošta u Guševcu i okolnim selima ponovo kreće sa radom! NOVA RADNA MESTA I NOVA SLUŽBA U POŠTI?!

Podeli sa prijateljima:

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić istakao je da će se uslovi rada pošte u Svrljigu znatno pobljšati, šta je zvanično od direktora JP ,,Pošta Srbije” tražio i predsednik opštine Miroslav Marković. 

Ministar Zoran Đorđević, foto: M.M.
Ministar Zoran Đorđević, foto: M.M.

Miletić ističe da je podnet zahtev kako bi se obezbedila nova radna mesta u svrljiškoj pošti i otvorila nova služba ,,Post express” koja bi zadovoljavala potrebe građana Svrljiga i svrljiških sela, a usluge bi bile jeftinije i pristupačnije svima.

UTORKOM I PETKOM RADI POŠTA I U GUŠEVCU

Predsednik USS Milija Miletić poručio je da će u određenim danima raditi pošta u Guševcu, gde je nekada bila ugovorna pošta koja zadnjih godinu i po dana ne radi.

Potencirao sam da Svrljig dobije bolju uslugu, pristupačniju i da sva sela ravnomerno mogu da koriste poštanske usluge. Dobio sam uverenje od direktora JP ,,Pošta Srbije” Zorana Đorđevića i direktora iz niške pošte Dragana Đorđevića da će naši zahtevi biti realizovani, poručio je Miletić.

Miletić kaže da će pored Guševca poštar biti na usluzi i u drugim selima i to u Lukovu, Vlahovu, Perišu, Okolištu, Manojlici, Burdimu, Lozanu, Gulijanu i na taj način će se omogućiti redovno primanje penzija, pošiljki i redovne pošte.

Opština će obezbediti određena sredstva za adaptaciju objekta pošte u Guševcu, a u tom poduhvatu uključiće se i Mesna zajednica i ostlala sela.

Kako je Miletić istakao, ovi planovi biće realizovani za najviše dva meseca.

Miletić ističe da nije zaboravio i ostala sela među kojima su Drajinac i Prekonoga, gde su i dalje pregovori o otvaranju pošte.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano