Đurđevdan
Broj pregleda

FK Svrljig domaćin slave posle 96 godina

Fudbalski klub Svrljig juče je proslavio Đurđevdan, buduću slavu kluba koja će se od 6. maja 2022. godine slaviti svih narednih godina. 

Slava FK Svrljig, foto: M.M.
Slava FK Svrljig, foto: M.M.

Ovo je prvi put da je Klub obeležio svoju slavu, uz prisustvo sveštenika, domaćina, članova Uprave, fudbalera i građana.

Ovogodišnji kolačar bila je porodica Mentović, odnosno predsednik Kluba Aleksandar Mentović, a kolač za narednu godinu preuzeli su članovi uprave Vukašin Petrović i Marko Miladinović.

Obeležavanje slave FK Svrljig, foto: R.D.
Obeležavanje slave FK Svrljig, foto: R.D.

Prostorije kluba osveštao je i molitvu za mir i spasenje pročitao svrljiški pop Nikola Miljković, koji je zajedno sa domaćinima i ljudima iz kluba presekao slavski kolač.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Svakako je dobra vest sto je fudbalski klub Svrljig poceo da slavi slavu Djudjevdan, neka je sa srecom pa u buduce da slave svake godine, i da pobedjuju. to ce postici ako koriste i prirodan doping suplemente kao sto su reishi kapsule i nemacki cordiceps, imace snage, volje i energije za buduce pobede. jer sve sto je prirodno i provereno ima svoju vrednost kako za zdravlje tako i za buduce pobede.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *