Svrljiške novine

Oglasio se Marković
Broj pregleda

Posle dva produžetka roka teniski teren nije izgrađen

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković rano jutros obišao je SRC ,,Pastirište” kako bi se uverio da su najavljeni radovi za danas na popravci loše izgrađenog teniskog terena počeli. Međutim, nijedna mašina izvođača nije ni danas bila na lokaciji. 

Teniski teren na SRC ,,Pastirište'' danas, foto: M. Ilić
Teniski teren na SRC ,,Pastirište” danas, foto: M. Ilić

Podsećamo vas da je predsednik opštine Miroslav Marković još 18. novembra 2021. godine apelovao i pozvao nadzornog organa da podhitno reaguje i sačini zapisnik o izgradnji teniskog terena. Marković je tada naložio nadležnim službama OU Svrljig da obaveste izvođača o svim nepravilnostim i loše odrađenom poslu kako bi sve greške i propusti prilikom izgradnje u što kraćem roku bile otklonjene.

MARKOVIĆ: TENISKI TEREN KATASTROFALAN, GDE JE BIO NADZOR ZA VREME ASFALTIRANJA?

Kako nam je rečeno, po usmenom obećanju izvođača radova, danas su mašine za uklanjanje asfaltne mase trebalo da se lociraju na SRC ,,Pastirište” i da se krene sa popravkom teniskog terena, ali se to nažalost do 12 časova danas nije dogodilo.

Miroslav Marković, foto: Svrljiške novine
Miroslav Marković, foto: Svrljiške novine

Ukoliko do kraja nedelje radovi ne budu izvršeni Opština će pustiti bankarske garancije i naplatiti svu štetu, a kasnije izabrati novog izvođača radova, rekao je za ,,Svrljiške novine” predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković.

BONUS VIDEO

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Sve aktivnosti koje vlast sprovodi fantastično teku.Očekujemo za koju godinu i prve tenisere na ovom izvanrednom igralištu.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *