Skupština opštine
Broj pregleda

Imenovan v.d. direktor JKSP ,,Svrljig” Svrljig

Na jučerašnjoj sednici SO Svrljig razrešen je, pa ponovo imenova v.d. direktor Javnog komunalnog stambenog preduzeća ,,Svrljig” Svrljig”.

Predsednik SO Svrljig i zamenica, foto: M.M.
Predsednik SO Svrljig i zamenica, foto: M.M.

Funkciju v.d. direktora JKSP ,,Svrljig” će obavljati dosadašnji v.d. direktor Jovan Đorđević.

Za taj predlog glasala je većina odbornika.

Odbornici GG Pokret za spas Svrljiga po ovoj tački bili su uzdržani, bez obzira što je odbornik Aleksandar Petković istakao da je Jovan Đorđević dobar direktor.

Što se tiče starog, odnosno novog direktora, Jovica ja mislim da je dobar direktor na tom mestu, ali ipak GG PZSS biće uzdržan na glasanju za njegovo imenovanje, zbog toga jer ima mnogo problema što se tiču komunalnog preduzeća koji su se nagomilali u našem mestu, rekao je Petković.

On je dotakao probleme pasa lutalica, gradskog groblja i drugih komunalnih problema.

Milija Miletić, foto: M.M.
Milija Miletić, foto: M.M.

Šef odborničke grupe Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić istakao je da je Jovan Đorđević veoma uporan i predan poslu, te da posao direktora JKSP ,,Svrljig” obavlja na najbolji način.

Predsednik opštine ima veliko razumevanje za ovo preduzeće i izdvajaju se značajna sredstva za infrastrukturne radove. Inače, u potpunosti podržavam ovo što je rekao odbornik Petkovića, poručio je Miletić.

Kada je u pitanju problem pasa lutalica, odbornik Miletić je istakao da to nije problem samo Svrljiga, već i seoskih sredina, ali i mnogih drugih opština i gradova u Srbiji.

Brankica Gajić, foto: M.M.
Brankica Gajić, foto: M.M.

Socijalistička partija Srbije podržala je izbor v.d. direktora i glasala za ovu tačku dnevnog reda.

U okviru ove tačke, odbornica Brankica Gajić predložila je sterilizacijiu pasa i mačaka, edukaciju građana i sl. uz podršku Opštine Svrljig.

Miroslav Marković, foto: M.M.
Miroslav Marković, foto: M.M.

Podršku Jovanu Đorđeviću pružio je i prvi čovek opštine Miroslav Marković rekavši da će saradnja u narednom periodu biti još bolja i u korist svih građana.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *