Sportske vesti
Broj pregleda

FK ,,Svrljg” pojačan nastavlja takmičenje u ,,Nišavskoj okružnoj ligi”

FK ,,Svrljig” u zimskom prelaznom periodu doveo je sedam novih-starih igrača koji će biti okosnica za ulazak u viši rang takmičenja. 

Nenad Ilijić opkoljen protivničkim igračima, foto: M.M.
Nenad Ilijić opkoljen protivničkim igračima, foto: M.M.

Svrljiška ekipa ne pamti do sada da je u jednom prelaznom roku došao ovoliki broj igrača da pojača plave u grčevitoj borbi za ulazak u viši rang takmičenja.

U klub su se vratili iz FK ,,Čekmina” (Zona ”Jug”) Stefan Vučković Stiv koji igra na poziciji zadnjeg veznog, iz FK ,,Kopernikus-Železničar” Niš stigao je Svrljižanin Uroš Žikić koji igra na poziciji prednjeg veznog i napadača, iz omladinskog pogona FK ,,Aca Menta” došao je Andrija Prvulović i igra na poziciji napadača, kao i još nekoliko igrača iz kadetskog pogona FK ,,Aca Menta” Svrljig.

Takođe, u klub su stigli i napadač Vladica Đorđević iz ,,Moravca”, nekadašnji kapiten FK ,,Svrljig” i najbolji golgeter skoro svih liga, pa i Nišavske okružne lige gde je bio najbolji strelac, a odmah na drugom mestu bio je kapiten plavaca Nenad Ilijić.

Za plave zaigraće od ove sezone i mladi Stefan Vukić koji igra na mesto desnog i levog spoljnog, kao i na poziciji polušpica, Veljko Stojanović iz Knjaževca koji igra na poziciji levog beka i Darko Miljković iz Niša koji takođe igra na poziciji beka.

Iz kluba otišao je samo Peđa Milosavljević, a ostali su svi ostali igrači koji su činili tim plavaca do polusezone.

Uprava kluba poručuje da svi zajedno imaju isti cilj, a to je ulazak u viši rang takmičenja.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *