Search
Close this search box.
Podrška narodnog poslanika
Broj pregleda

MILETIĆ: PUNA PODRŠKA JKSP-U I DIREKTORU JOVANU ĐORĐEVIĆU

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik Milija Miletić na jučerašnjoj sednici Skupštine opštine Svrljig rekao je da je JKSP ,,Svrljig” u prethodnom periodu radilo dobro, u interes svih građana. 

Milija Miletić, foto: M.M.
Milija Miletić, foto: M.M.

Čišćenje puteva, vodosnabdevanje, zamena vodovodnih cevi, izvorišta vode su adaptirana, vodovodi od izvorišta do Svrljiga su izmenjeni, ali treba raditi još, evo sada je krenula izgradnja kanalizacije, Svrljig je među prvim opštinama u Srbiji gde su otpočeli ovi radovi poručio je Milija Miletić.

Miletić je rekao da svi treba da daju podršku Javnom komunalnom stambenom preduzeću ,,Svrljig” da ono bude kod nas izvođač, da radi transparentno i da u okviru svih svojih mogućnosti budu konkurenti ostalim privatnicima u Svrljigu.

Pamtim period kad sam bio zamenik predsednika Opštine Svrljig, tada je JKSP ,,Svrljig” bilo u najtežoj situaciji. U tom periodu izvođači su bili privatnici i svi pamtite da li je bilo bolje ili lošije, rekao je Miletić.

On ističe da je, čim je postao predsednik opštine, dao podršku komunalcu i od tada sve ide na bolje.

Govoreći o aktivnostima JKSP ,,Svrljig”, Miletić je rekao da je izrađena potrebna dokumentacija za rekonstrukciju vodovodne mreže i da je projekat na čekanju kod Kancelarije za javna ulaganja.

Jedan komentar

  1. Komunalnom preduzeću treba prava,a ne deklarativna predizborna podrška.Svijim delima zadnjih par decenija ,razne svrljiške vlasti neprekidno urušavaju vrednost i pozicije komunalnog preduzeća.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano