Podrška narodnog poslanika
Broj pregleda

MILETIĆ: PUNA PODRŠKA JKSP-U I DIREKTORU JOVANU ĐORĐEVIĆU

Narodni poslanik Milija Miletić na jučerašnjoj sednici Skupštine opštine Svrljig rekao je da je JKSP ,,Svrljig” u prethodnom periodu radilo dobro, u interes svih građana. 

Milija Miletić, foto: M.M.
Milija Miletić, foto: M.M.

Čišćenje puteva, vodosnabdevanje, zamena vodovodnih cevi, izvorišta vode su adaptirana, vodovodi od izvorišta do Svrljiga su izmenjeni, ali treba raditi još, evo sada je krenula izgradnja kanalizacije, Svrljig je među prvim opštinama u Srbiji gde su otpočeli ovi radovi poručio je Milija Miletić.

Miletić je rekao da svi treba da daju podršku Javnom komunalnom stambenom preduzeću ,,Svrljig” da ono bude kod nas izvođač, da radi transparentno i da u okviru svih svojih mogućnosti budu konkurenti ostalim privatnicima u Svrljigu.

Pamtim period kad sam bio zamenik predsednika Opštine Svrljig, tada je JKSP ,,Svrljig” bilo u najtežoj situaciji. U tom periodu izvođači su bili privatnici i svi pamtite da li je bilo bolje ili lošije, rekao je Miletić.

On ističe da je, čim je postao predsednik opštine, dao podršku komunalcu i od tada sve ide na bolje.

Govoreći o aktivnostima JKSP ,,Svrljig”, Miletić je rekao da je izrađena potrebna dokumentacija za rekonstrukciju vodovodne mreže i da je projekat na čekanju kod Kancelarije za javna ulaganja.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Komunalnom preduzeću treba prava,a ne deklarativna predizborna podrška.Svijim delima zadnjih par decenija ,razne svrljiške vlasti neprekidno urušavaju vrednost i pozicije komunalnog preduzeća.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *