Politika

MILETIĆ: Pomoći privredi na jugu (FOTO, VIDEO)

Broj pregleda

Narodni poslanik Milija Miletić je podržao Predlog zakona o privrednim društvima i poručio da je potrebno pomoći privredi na jugoistoku Srbije.

miletic milija 1
Milija Miletić, foto: Parlament.rs

– Otvoriti nova radna mesta, a sačuvati postojeća, to je primarni cilj. Svakom privrednom subjektu obezbediti da dobije povoljne kredite kako bi pospešili proizvodnju i uvećali broj radnih mesta. Mladim ljudima obezbediti radna mesta kako bi mogli da ostanu u rodnom gradu i osnivali porodice. Da ljudi mogu od svog rada da žive – poručio je Miletić.

Miletić je istakao da je u nedavnom razgovoru sa direktorkom Fonda za razvoj Republike Srbije rekao da je potrebno da se za nedovoljno razvijena područja izdvajaju veća sredstva:

– Direktorka Fonda za razvoj Republike Srbije Slađana Backović odlično radi svoj posao. Fond dosta pomaže nerazvijenim područjima, a po rečima direktorke, takvu praksu će nastaviti i u budućnosti – rekao je Miletić.

Pored Predloga zakona o privrednim društvima, na dnevnom redu su: Predlog zakona o potvrđivanju izmene Sporazuma o poljoprivrenim proizvodima između Srbije i Norveške, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o saradnji u zaštiti od katastrofa na Zapadnom Balkanu i Prodlog zakona potvrđivanju Sporazuma o uzajamnom priznanju i zameni vozačkih dozvola između Vlade Srbije i Vlade Narodne Repulbike Kine.

Pročitajte i

2 Komentar

  • Kako su lepe ove bajke.

  • Hvala bogu da cujemo nesto drugo od nekog ko podrzava vucica gde se ne pominju djilas, solak, oni bivsi, i svi ostali „oni“. Govor kakav god bio ne sadrzi pljuvanje nikoga i to je za svaku pohvalu!

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *