Search
Close this search box.
Politika
Broj pregleda

MILETIĆ: Pomoći privredi na jugu (FOTO, VIDEO)

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik Milija Miletić je podržao Predlog zakona o privrednim društvima i poručio da je potrebno pomoći privredi na jugoistoku Srbije.

miletic milija 1
Milija Miletić, foto: Parlament.rs

– Otvoriti nova radna mesta, a sačuvati postojeća, to je primarni cilj. Svakom privrednom subjektu obezbediti da dobije povoljne kredite kako bi pospešili proizvodnju i uvećali broj radnih mesta. Mladim ljudima obezbediti radna mesta kako bi mogli da ostanu u rodnom gradu i osnivali porodice. Da ljudi mogu od svog rada da žive – poručio je Miletić.

Miletić je istakao da je u nedavnom razgovoru sa direktorkom Fonda za razvoj Republike Srbije rekao da je potrebno da se za nedovoljno razvijena područja izdvajaju veća sredstva:

– Direktorka Fonda za razvoj Republike Srbije Slađana Backović odlično radi svoj posao. Fond dosta pomaže nerazvijenim područjima, a po rečima direktorke, takvu praksu će nastaviti i u budućnosti – rekao je Miletić.

Pored Predloga zakona o privrednim društvima, na dnevnom redu su: Predlog zakona o potvrđivanju izmene Sporazuma o poljoprivrenim proizvodima između Srbije i Norveške, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o saradnji u zaštiti od katastrofa na Zapadnom Balkanu i Prodlog zakona potvrđivanju Sporazuma o uzajamnom priznanju i zameni vozačkih dozvola između Vlade Srbije i Vlade Narodne Repulbike Kine.

2 Komentara

  1. Hvala bogu da cujemo nesto drugo od nekog ko podrzava vucica gde se ne pominju djilas, solak, oni bivsi, i svi ostali “oni”. Govor kakav god bio ne sadrzi pljuvanje nikoga i to je za svaku pohvalu!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano