U Beogradu
Broj pregleda

MILIJA MILETIĆ RAZGOVARAO SA DIREKTORKOM FONDA ZA RAZVOJ REPUBLIKE SRBIJE! (FOTO)

Narodni poslanik Milija Miletić se sastao sa direktorkom Fonda za razvoj Republike Srbije Slađanom Backović sa kojom je razgovarao o razvoju nedovoljno razvijenih područja kao što je jugoistok Srbije.

Sastanak u Beogradu, foto: privatna arhiva
Sastanak u Beogradu, foto: privatna arhiva

– Svojim angažovanjem Fond za razvoj Republike Srbije je spasio veliki broj firmi i radnika koji su mogli da ostanu bez posla. Fond podstiče ravnomeran regionalni razvoj, gde spada i razvoj nedovoljno razvijenih područja, kao što je jugoistok Srbije. Za nedovoljno razvijena područja se izdvajaju veća sredstva sa lakšim uslovima za dobijanje istih – objašnjava Miletić.

Spas privrede od korona virusa je bila još jedna tema razgovora Miletića i direktorke Backović:

– Potrebna su veća izdvajanja za otvaranje novih radnih mesta, takođe, u Svrljigu se očekuje razgovor sa privrednicima u narednom periodu. Fond za razvoj Republike Srbije, na čelu sa direktorkom Backović, pokušava na sve moguće načine da pomogne privredi u vreme krize prouzrokovane korona virusom – rekao je poslanik.

Direktorka Fonda za razvoj, Slađana Backović, je tokom sastanka poručila da je osnovni prioritet Fonda dobrobit svakog privrednog subjekta i otvaranje novih radnih mesta.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • -Ladno majku mu.
    -Jes’ Milijo, dolazi zima.
    -Ma ja sam si drva icepio, nego jel ce idemo na jedno prasence, nije nesto kad se o’ladi.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *