Bolji dani za Svrljig
Broj pregleda

MILETIĆ RAZGOVARAO SA ŠEFOM KABINETA PREMIJERKE: Problem vrtića će biti rešen! (FOTO)

Narodni poslanik Milija Miletić se sastao u Vladi Srbije sa šefom kabineta premijerke Milošem Popovićem gde su razgovaralli o problemima vrtića, obezbeđivanju uslova za investicije i završetku sportske hale u Svrljigu.

Sastanak u Beogradu, foto: M.M.
Sastanak u Beogradu, foto: M.M.

Miletić je Popoviću predočio probleme koji moraju što pre biti rešeni kako bi se obezbedili bolji uslovi života građana Svrljiga.

– Tražili smo da se obezbede uslovi u vrtiću u Svrljigu kako ne bi postojala lista čekanja. Popović je istakao da će u najkraćem mogućem roku taj problem biti rešen – rekao je Miletić nakon sastanka.

Tema razgovora su bile i investicije, odnosno, obezbeđivanje uslova za investitore koji žele da posluju u Svrljigu.

– Popović je prihvatio obavezu da se omogući dolazak investitora, ali i da se zainteresovanim investitorima da određena podrška – istakao je Miletić.

Na sastanku je najavljeno da će iduće sedmice Svrljig posetiti ministarka privrede Anđelka Atanasković sa kojom će se razgovarati o problemima u oblasti privrede.

Jedna od tema sastanka billi su i radovi na sportskoj hali u Svrljigu na čiji se završetak čeka već godinama.

Sastanku u Vladi Srbije su prisustvovali i direktor vrtića „Poletarac“ Dejan Miletić i predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

3 Komentara

  • Dok se rese problemi od Svrljig ce ostane samo Pluzina…

  • Kad se izanalizira sve šta je do sada ova vlast unapredila,treba im verovati bar do novih izbora,iako je opština trenutno u negativnom saldu.A vi mladi,pakujte svoje kofere dok je vreme.Mi ostali čekamo željno novu Belmužijadu.

  • Ne iseljavaju se ljudi iz Svrljiga zbog vrtića nego zbog zaposlenja i premalih plata.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *