I prostorije kluba

Predsednik opštine obišao ŠF Aca Menta i najmlađe fudbalere

Broj pregleda

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković protekle nedelje obišao je najmlađe fudbaler iz Škole fudbala ,,Aca Menta“ i razgovarao sa njima i trenerom o unapređenju sporta i njihovim uspesima. 

ŠF Aca Menta, predsednik posetio najmlađe fudbalere
ŠF Aca Menta, predsednik posetio najmlađe fudbalere

Marković je tom prilikom istakao da će Opština znatno ulagati u razvoj sporta jer su, kako je naveo, deca na prvom mestu.

Svi klubovi koji ostvaruju uspehe, imaju dosta dece i građani imaju interesovanja za njih, treba sagledati i unaprediti ih, poručio je Marković.

Marković je sa trenerom Mentovićem razgovarao i o unapređenju fudbala za niže kategorije, od petlića do omladinskog pogona, verujući da će se samo na taj način doći do cilja – pripremanje igrača za seniorski pogon FK Svrljig.

Prostorije FK Svrljig
Prostorije FK Svrljig

Predsednik opštine je iskoristio priliku i obišao prostorije FK ,,Svrljig“ rekavši da je potrebno adaptirati ih, detaljno preurediti i privesti nameni.

Pročitajte i

Mentović i Vukić, promocija u prostorijama kluba, foto: M.M.

FK ,,Svrljig“ promovisao novo pojačanje

Dvadesetčetvorogodišnji Stefan Vukić novo je pojačanje Fudbalskog kluba ,,Svrljig“. Tim povodom, danas je predstavljen novi igrač u prostorijama kluba, a sa njim su se sastali

Fudbalski klub ,,Svrljig'', s leva na desno Žikić, Mentović i Prvulović

ODLIČNE VESTI: FK ,,Svrljig“ za budućnost!

Danas je održana promocija novih igrača Fudbalskog kluba ,,Svrljig“ Uroša Žikića i Andreja Prvulovića.  Uroš Žikić igrao je ekipi ,,Kopernikus-Železničar“ Niš u kadetskoj konkurenciji, a

1 Komentar

  • Jedini covek koji je obratio bar malo paznju na sport je Mirke kolko god ga kudite jer se svaki predsednik kudi pa i ovaj realno je posvetio paznju i nama sportistima i hvala mu

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *