Svrljiške novine

I prostorije kluba
Broj pregleda

Predsednik opštine obišao ŠF Aca Menta i najmlađe fudbalere

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković protekle nedelje obišao je najmlađe fudbaler iz Škole fudbala ,,Aca Menta” i razgovarao sa njima i trenerom o unapređenju sporta i njihovim uspesima. 

ŠF Aca Menta, predsednik posetio najmlađe fudbalere
ŠF Aca Menta, predsednik posetio najmlađe fudbalere

Marković je tom prilikom istakao da će Opština znatno ulagati u razvoj sporta jer su, kako je naveo, deca na prvom mestu.

Svi klubovi koji ostvaruju uspehe, imaju dosta dece i građani imaju interesovanja za njih, treba sagledati i unaprediti ih, poručio je Marković.

Marković je sa trenerom Mentovićem razgovarao i o unapređenju fudbala za niže kategorije, od petlića do omladinskog pogona, verujući da će se samo na taj način doći do cilja – pripremanje igrača za seniorski pogon FK Svrljig.

Prostorije FK Svrljig
Prostorije FK Svrljig

Predsednik opštine je iskoristio priliku i obišao prostorije FK ,,Svrljig” rekavši da je potrebno adaptirati ih, detaljno preurediti i privesti nameni.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Jedini covek koji je obratio bar malo paznju na sport je Mirke kolko god ga kudite jer se svaki predsednik kudi pa i ovaj realno je posvetio paznju i nama sportistima i hvala mu

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *