COVID-19
Broj pregleda

Otkazana 8. Janijada! (VIDEO)

Zbog lošije epidemiološke situacije u zemlji, iz preventivnih razloga, otkazana je osma ,,Janijada” koja je planirana da se održi 21. avgusta u Lukovu, nadomak Svrljiga.

Druga Janijada

Tim povodom danas se javnosti obratio i predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković koji je istakao da je nakon konsultacija sa direktorkom CTKS Svrljig Milenom Ristić i nakon zasedanja lokalnog Štaba za vanredne situacije odlučeno da se odloži Janijada do daljeg.

Obratili smo se i republičkom kriznom štabu, ali još uvek nismo dobili nikakav odgovor, potvrdio je za portal ,,Svrljiške novine” predsednik Opštine Miroslav Marković.

Manifestacija Janijada, koja je trebala da se održi u subotu 21.08.2021. godine u Lukovu, odlaže se zbog nedobijanja saglasnosti od strane medicinskog kriznog štaba Repubilke Srbije što je osnovni uslov za održavanje manifestacije ovakvog tipa. Manifestacija se odlaže do ispunjenja osnovnih uslova-dobijanja saglasanosti odnosno ukoliko dođe do promene trenutno važećih mera i poboljšanja situacije prouzrokovane Kovidom 19, stoji u saopštenju CTKS Svrljig.

Po nezvaničnim informacijama saznali smo da ove godine neće biti održana ova manifestacija, a pitanje je opstanka iste u narednim godinama…

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *