Search
Close this search box.
COVID-19
Broj pregleda

Otkazana 8. Janijada! (VIDEO)

Podeli sa prijateljima:

Zbog lošije epidemiološke situacije u zemlji, iz preventivnih razloga, otkazana je osma ,,Janijada” koja je planirana da se održi 21. avgusta u Lukovu, nadomak Svrljiga.

Druga Janijada

Tim povodom danas se javnosti obratio i predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković koji je istakao da je nakon konsultacija sa direktorkom CTKS Svrljig Milenom Ristić i nakon zasedanja lokalnog Štaba za vanredne situacije odlučeno da se odloži Janijada do daljeg.

Obratili smo se i republičkom kriznom štabu, ali još uvek nismo dobili nikakav odgovor, potvrdio je za portal ,,Svrljiške novine” predsednik Opštine Miroslav Marković.

Manifestacija Janijada, koja je trebala da se održi u subotu 21.08.2021. godine u Lukovu, odlaže se zbog nedobijanja saglasnosti od strane medicinskog kriznog štaba Repubilke Srbije što je osnovni uslov za održavanje manifestacije ovakvog tipa. Manifestacija se odlaže do ispunjenja osnovnih uslova-dobijanja saglasanosti odnosno ukoliko dođe do promene trenutno važećih mera i poboljšanja situacije prouzrokovane Kovidom 19, stoji u saopštenju CTKS Svrljig.

Po nezvaničnim informacijama saznali smo da ove godine neće biti održana ova manifestacija, a pitanje je opstanka iste u narednim godinama…

NAJNOVIJE NA PORTALU

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

45. po redu

Opština Svrljig se predstavila na Sajmu turizma, u fokusu Niševac

Evo i sa koliko

Uspešnim projektima do bolje društvene klime! Evropska unija pomaže Svrljigu

VIDEO

FK Svrljig – OFK Knjaz 1:1 (0:0)

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano