Potrebna hitna intervencija

Meštani Drajinca više od dva meseca bez vode!

Broj pregleda

Meštani sela Drajinac koji su povezani na vodovod Jezero čiji je izvor načisto presušio, vodom se snabdevaju sa seoske česme u centru i iz cisterne JKSP ,,Svrljig“, saopšteno je portalu ,,Svrljiške novine“. 

crkva drajinac
Arhivska fotografija, foto: Simple Look

Cisterna sa vodom nalazi se ispred zgradne mesne zajednice.

Inače, vredno je reći da meštani Drajinca koji se napajaju voodom sa vodovoda Jezero nemaju vodu nešto više od dva meseca.

Meštani Drajinca obratili su se i nama za pomoć, da kroz apele i saopštenja obavestimo javnost o problemu sa kojim se susreću.

Pročitajte i

Badnje veče u Drajincu, foto: Privatna arhiva

Obeleženo Badnje veče u Drajincu

U Drajincu tradicionalno obeleženo je Badnje veče u hramu Svetog Nikole, u centru sela. Ovogodišnji kolačari bili su Marko Nikolić i Marko Marković. Ispred crkve

Badnje veče u Drajincu

Obeležavanje Badnjeg dana i u Drajincu

Meštani Drajinca obeležiće svečano Badnji dan polaganjem badnjaka, lomljenjem česnice ispred crkve Svetog Nikole u centru sela.  Organizatori proslave pozivaju sve da se pridruže obeležavanju.

Voda, ilustracija, foto: M.M.

Važno obaveštenje za meštane Prekonoge!

Selo Prekonoga ostaće bez vode 28.10.2021. godine zbog intervencije na vodovodnoj mreži, saopšteno je portalu ,,Svrljiške novine“ iz Javnog komunalnog stambenog preduzeća ,,Svrljig“ Svrljig.  Planirane

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.