Search
Close this search box.
Politika
Broj pregleda

Na međustranačkom dijalogu i Ujedinjena seljačka stranka

Podeli sa prijateljima:

Protekle nedelje je Delagacija EU parlamenta koja posreduje u međustranačkom dijalogu radi poboljšanja izbornih uslova u Srbiji boravila u Beogradu, odnosno Palati Srbija gde je održan sastanak sa predstavnicima opozivcije i vladajuće većine.

Miletić i Stevanović sa Tanjom Fajon - predsednicom Odbora Evropskog parlamenta za stabilizaciju i pridruživanje Srbije EU
Miletić i Stevanović sa Tanjom Fajon – predsednicom Odbora Evropskog parlamenta za stabilizaciju i pridruživanje Srbije EU

Prvi krug druge faze međustranačkog dijaloga potpomognutog od strane Evropskog parlamenta održan je 9. i 10. jula u Beogradu. Na njemu je apelovano da se ostvare opipljivi rezultati kako bi se unapredila ravnopravnosti izborne utakmice pre narednih izbora.

Fasilitatori dijaloga su bili bivši poslanik u Evropskom parlamentu Knut Flekenštajn, i poslanici Evropskog parlamenta Vladimir Bilčik (EPP, SK), izvestilac za Srbiju iz Odbora za spoljne poslove i Tanja Fajon (S i D, SL), predsedavajuća Delegacije za odnose sa Srbijom. Narodnu skupštinu Republike Srbije je predstavljao njen predsednik, Ivica Dačić.

Učesnici međustranačkog dijaloga, Miletić i Stevanović, Ujedinjena seljačka stranka
Učesnici međustranačkog dijaloga, Miletić i Stevanović, Ujedinjena seljačka stranka

Na dijalogu su se po prvi put za istim stolom okupili lideri i predstavnici poslaničkih grupa i opozicionih stranaka i platformi.

Na dijalogu su prisustvovali i predstavnici Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić i njegov zamenik Igor Stevanović.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano