Search
Close this search box.
Seljačka stranka
Broj pregleda

NARODNI POSLANIK MILIJA MILETIĆ ODUŠEVIO NACIJU FOTOGRAFIJOM! Uputio važnu poruku svim stočarima (FOTO, VIDEO)

Podeli sa prijateljima:

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić je pravi primer da političar može istovremeno biti i dobar stočar.

AB3BFDBA 4BC2 4CEA AA3E CF8BFCB0597A

Miletić je poznat javnosti po neumornom zalaganju za razvoj sela, veća ulaganja u poljoprivredu i stočarstvo, naročito kada je reč o nerazvijenim područjima.

Potrebno je ulagati u nerazvijena područja, kao što je jugoistok Srbije, ali i mnogi drugi delovi Srbije kojima je pomoć neophodna. Na jugoistoku dominira poljoprivreda, a poljoprivrede nema bez jakog stočarstva – poručuje narodni poslanik.

Da je stočarstvo osnovni stub poljoprivrede, pokazuje ličnim primerom uzgajajući životinje na svom gazdinstvu u selu Plužina.

Narodnog poslanika voli i podržava narod, ali sudeći po fotografijama, njega vole i domaće životinje. On je nedavno, takođe, oduševio građane video-snimkom iz štale u kome je poručio da će se boriti za stočarstvo.

Miletić, koji je i predsednik Pododbora za praćenje stanja u poljoprivredi u marginalnim – nerazvijenim područjima Republike Srbije – područjima sa otežanim uslovima rada u poljoprivredi, poziva poljoprivrednike da konkurišu za novčane podsticaje koje daje država u saradnji sa Svetskom bankom.

Po ovom konkursu, novac se dobija unapred, 50 odsto bespovratnih sredstava, 40 odsto je kreditna podrška i 10 odsto mora poljoprivrednik sam da obezbedi. Da bi se kupio traktor, ili bilo šta od mehanizacije, najmanja vrednost mora biti 20.000 evra, ne može da se kupi samo poljoprivredno zemljište – objasnio je Miletić.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano