Bilo je krajnje vreme
Broj pregleda

Politika: SNS i SPAS se ujedinjuju

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da će biti formirana radna grupa koja će krenuti u razgovore sa liderom Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandrom Šapićem o ujedinjenju u jednu stranku.

sns svrljig

“Danas sam podneo predlog Predsedništvu stranke, koji je jednoglasno prihvaćen, da formiramo radnu grupu koja će krenuti u pregovore sa Šapićem o ujedinjenu u jednu političku stranku”, rekao je Vučić nakon sednice Predsedništva SNS i dodao da će zahtev biti poslat sutra.

Kako je rekao, u narednih mesec dana bi moglo da dodje do ujedinjenja te dve stranke.

Rekao je da je zakazana sednica Glavnog odbora stranke, kao i da će na toj sednici biti zakazana skupština stranke za oktobar, a da će se pre skupštine održati unutarstranački izbori.

“U oktobru ćemo izaći sa novim timom koji ćemo predstaviti gradjanima Srbije za predstojeće izbore na više nivoa, koji će biti održani na proleće 2022. godine”, rekao je Vučić.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Prodade Šapić svoje glasače(što sam odavno očekivao),dokazavši time da je u samom startu imao zadatak koji je u potpunosti ispunio.Sa druge strane,vidi Vučić da mu ponestaje podrška,pa se ojačava.Što se svrljiškog političkog života tiče,neću biti iznenađen kada dođe do spajanja takozvane opozicione grupe građana i opštinskog odbora SNS a.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *