Dobro došli

MILETIĆ UGOSTIO UČENIKE SREDNJE ŠKOLE IZ SVRLJIGA U NARODNOJ SKUPŠTINI! (FOTO, VIDEO)

Broj pregleda

Učenici Srednje škole iz Svrljiga „Dušan Trivunac Dragoš“ su posetili Dom Narodne Skupštine Republike Srbije i sa skupštinske Galerije su bili u mogućnosti da prate deo Devete sednice Prvog redovnog zasedanja.

Miletić sa učenicima iz SŠ ,,Dušan Trivunac Dragoš'', foto: Info služba USS
Miletić sa učenicima iz SŠ ,,Dušan Trivunac Dragoš“, foto: Info služba USS

Narodni poslanik Milija Miletić je predstavio mlade talente iz Svrljiga koji su nedavno postigli veliki uspeh plasmanom na Nacionalno finale učeničkih kompanija.

Moji govori u skupštini uglavnom počinju da dolazim iz najlepše opštine na jugoistoku Srbije. Ono što moju opštinu čini lepom su pametna deca, koja danas prisustvuju sednici, i dobri ljudi – poručio je Miletić učenicima i profesorima Srednje škole koji su sednicu pratili sa skupštinske Galerije.

Učeničke kompanije iz Svrljiga „BioFilter“ i „LifeAid“ na najbolji mogući način predstavljaju opštinu Svrljig.

Miletić sa učenicima iz SŠ ,,Dušan Trivunac Dragoš'', foto: Info služba USS
Miletić sa učenicima iz SŠ ,,Dušan Trivunac Dragoš“, foto: Info služba USS

Kompanija „BioFilter“ je osmislila biorazgradivi filter za cigarete napravljen od nebeljene celuloze koji u sebi sadrži seme biljaka, a kompanija „LifeAid“ uređaj koji se povezuje na senzor vazdušnog jastuka u volanu vozača i koji automatski prepoznaje komandu dobijenu od senzora i automatski obaveštava najbližu policijsku stanicu I hitnu pomoć da se dogodila saobraćajna nezgoda.

ucenici1

Miletić se, takođe, zahvalio Vladi Republike Srbije, predsedniku Srbije i predsedniku Narodne skupštine Republike Srbije na zalaganju da se ravnomerno razvija svaki deo države Srbije.

Pročitajte i

1 Komentar

  • A da li su bili i svi profesori majstori kafanskih borilačkih veština?

    1
    1

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *