Search
Close this search box.
Konkurs
Broj pregleda

Sve veće interesovanje za vojni poziv

Podeli sa prijateljima:

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar odbrane Nebojša Stefanović pozvao je danas sve zainteresovane da se prijave na konkurs Ministarstva odbrane i Vojske Srbije za prijem više od 300 lica u radni odnos.

Vojska Srbije

Stefanović je precizirao da je danas raspisan javni konkurs za prijem iz građanstva u jedinice i ustanove Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, u svojstvu oficira, vojnih službenika i nameštenika na različitim pozicijama u gradovima širom Srbije.

Za upis u vojne škole imamo za 10 odsto veći odziv kandidata u odnosu na prošlu godinu, dok se za srednju stručnu vojnu školu javilo čak pet kandidata na jedno mesto, precizirao je on i ocenio da će veliki odziv kandidata obezbediti i kvalitetnu selekciju.

Prema njegovoj oceni, tome su svakako doprinele investicije države u sistem odbrane, koje su vojni poziv ponovo učinile poželjnim zanimanjem, a Ministarstvo i Vojsku dobrim poslodavcem.

Vojska ima veliko poverenje našeg naroda, ali je vojni poziv ujedno samo za odabrane, ljude kojima je otadžbina na prvom mestu i imaju hrabrosti da posvete život odbrani i izgradnji bolje Srbije. Oni zato zaslužuju i svako poštovanje, ali i najbolje uslove rada, poručio je Stefanović.

On je napomenuo i da će u uslovima pandemije COVID-19 svi pripadnici sistema odbrane, i vojna i civilna lica, dobiti značajno povećanje plata.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

Odlično!!!

Srednja škola u Svrljigu dobija novi smer, ovo je ODLIČNA VEST!

Odlično!

POTPISANO: 10 MILIONA STIŽU U SVRLJIG ZA IZGRADNJU NOVE ZGRADE

Pripremni radovi

Kreće izgradnja parking prostora pored pružnog prelaza

Dobre vesti

Asfalt stigao u Crnoljevicu, asfaltirane dve ulice (FOTO+VIDEO+IZJAVA)

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano