Turizam, kulturu i sport...
Broj pregleda

Razdvaja se Centar za turizam, kulturu i sport

Delegacija Opštine Svrljig predvođena narodnim poslanikom Milijom Miletićem danas se u Beogradu sastala sa državnim sekretarom Miroslavom Kneževićem u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacijei kako bi razgovarali na temu hitnog razdvajanja Centra za turizam, kulturu i sport.

beograd
Foto: M.M.

U ime opštine sastanku je prisustvovao predsednik Miroslav Marković, dok su u ime CTKS sa nadležnima u ministarstvu razgovarali direktorka Milena Ristić i zaposleni iz ove ustanove Nenad Ranđelović.

Cilj je da se CTKS što pre razdvoji na Turističku organizaciju, Kulturni centar i sport koji već posluje posebno u okviru Svrljiškog sportskog saveza.

Narodni poslanik Milija Miletić istakao je da Svrljig mora da dobije Turističku organizaciju, znajući da se veliki napori ulažu u razvoj turizma i promociju svrljiškog kraja, što isto važi i za kulturu i sport.

Predsednik opštine Miroslav Marković iskoristio je priliku da sa državnim sekretarom Ministarstva turizma Miroslavom Kneževićem razgovara o projektu vizitorskog centra i njegovoj važnosti za našu opštinu.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *