Search
Close this search box.
Informacije za roditelje
Broj pregleda

Obaveštenje o upisu dece u Predškolsku ustanovu ,,Poletarac” za radnu 2021/2022. godinu

Podeli sa prijateljima:

U periodu od 1.4.2021.god. do 15.5.2021.god. svi zainteresovani roditelji moći će da podnesu zahtev za upis dece u PU ”Poletarac”.

PU ,,Poletarac'', arhiva, foto: Svrljiške novine
PU ,,Poletarac”, arhiva, foto: Svrljiške novine

Zahtev se može podneti elektronskim putem preko portala www.euprava.gov.rs ili preuzimanjem preko sajta ustanove, odnosno neposredno preko pisarnice ustanove svakim radnim danom od 8 do 14 časova, u periodu od 1.4.2021. do 15.5.2021. godine.

U slučaju neposrednog preuzimanja, prilikom dolaska u ustanovu roditelj je u obavezi da pri ulasku u objekat nosi masku tako da prekriva usta i nos, dezinfikuje ruke na ulazu preparatom na bazi 70% alkohola i pređe preko postavljene dezobarijere za obuću.

Radi pohađanja pripremnog predškolskog programa, roditelji su u obavezi da upišu u ustanovu decu koja su rođena u periodu od 1.03.2015.god. do 28.02.2016.god.

U periodu od 1. aprila do 15. maja 2021.godine ustanova će vršiti i prijem zahteva za upis dece uzrasta od 12 meseci do 5,5 godina.

Ukoliko broj prijavljene dece bude veći od broja dece koji je propisan Zakonom o predškolskom vaspitanju i obrazovanju prednost prilikom upisa imaće deca iz društveno osetljivih grupa, zatim deca zaposlenih roditelja i redovnih studenata i deca koja imaju status trećeg i svakog narednog deteta u primarnoj porodici.

Spisak primljene dece, biće objavljen na oglasnoj tabli i na sajtu Ustanove nakon završetka konkursa, najkasnije do 15. juna 2021.godine.

U potpisu obaveštenja direktor PU ,,Poletarac” Dejan Miletić.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sportske vesti

Aleksandar Mentović ostaje na čelu FK Svrljig

Dobra vest

Roditeljima za prvo dete 500.000, za drugo 600.000 dinara!

Radni pondeljeka

Krenulo obeležavanje saobraćajnica

Sećanja

Obeležen 7. jul – Dan ustanka protiv nacističke Nemačke

Sećanje

Obeležena godišnjica smrti prof. dr Sretena Petrovića

Radno

Uređenje zelene površine pored puta ka Staroj planini

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano